Huidverbetering.

huidverbetering

Een mooie uitstraling begint met een gezonde huid. Maar een gladde, gezond uitziende huid komt er helaas niet van de ene dag op de andere. Er kruipt tijd en werk in. Want huidverbetering is een continu proces én de enige duurzame weg naar een jonge, frisse uitstraling.

In mijn praktijk werk ik daarom met een doordacht en medisch onderbouwd behandelplan voor huidverbetering. Ik koppel gerichte behandelingen aan advies voor producten die u thuis kunt gebruiken, en bekijk regelmatig opnieuw uw huid. Zo kunnen we het plan bijsturen als dat nodig is. Want uw huid verandert onder invloed van uw levensstijl en allerlei externe factoren.

Huidverbetering: een totaalaanpak

Een mooie huid is het resultaat van verschillende factoren en vraagt dus om een totaalaanpak. Die baseren we bij Wellbe op drie pijlers:

 • De juiste voeding
  Verzorgingsproducten en behandelingen hebben weinig zin als uw voedingspatroon niet goed zit. Daarom nemen we uw leef- en voedingsgewoontes onder de loep en adviseren we op basis daarvan nutriceuticals . Dat zijn voedingssupplementen voor huid en haar.
 • Kwaliteitsvolle en aangepaste thuisverzorging
  Het is belangrijk om cosmeceuticals of de juiste verzorgingsproducten in huis te halen. Op maat van uw huid en uw verwachtingen. Bij Wellbe raden we uitsluitend hoogwaardige producten aan, waarvan de effecten ook medisch aangetoond zijn.
 • Medisch-esthetische behandelingen
  Met de juiste huidtherapie geeft u uw huid de boost die ze nodig heeft om te stralen. Van intensieve peelings tot fillers ,spierontspanners  en toestellen zoals de vivace ,tixel en ulthera: bij Wellbe hebben we de expertise en ervaring in huis om een prachtig resultaat te bereiken.

Huidverbetering dankzij de juiste behandeling

In mijn praktijk specialiseer ik me al jaren in efficiënte behandelingen om de huidconditie te verbeteren. Voor elk huidprobleem is er een gepaste aanpak:

 • Peelings verhelpen een doffe huid en creëren instanthuidverjonging.
 • Een behandeling met Tixel maakt uw huid frisser én strakker.
 • Fractionele microneedling (Vivace) stimuleert de aanmaak van collageen waardoor onder meer kraaienpootjes, fijne lijntjes en acnelittekens vervagen.
 • Fillers vullen uw rimpels op en verbeteren de contouren van uw gezicht.
 • Spierontspanners zorgen voor minder mimiekrimpels en daardoor voor een strakker uitziende huid.
 • Met de ulthera gaan we de huid verstrakken en krijg je een natuurlijke huidlift.

Wilt u weten wat uw huid nodig heeft om te stralen? Maak dan gerust een afspraak om uw mogelijkheden voor huidverbetering met mij te bespreken. Neem contact op voor een afspraak .

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens