Cosmeceuticals: uw huid verzorgen én verbeteren

Wilt u de kwaliteit van uw huid verbeteren en ze een jonge, strakke uitstraling geven? Met cosmeceuticals krijgt u het beste van twee werelden. U combineert de hydraterende en verzorgende werking van traditionele cosmetische producten met de helende werking van farmaceutische crèmes. Het resultaat? Een stralende en gezonde huid.

Cosmeceuticals: een diepgaande werking voor een optimaal resultaat

Cosmeceuticals zijn een combinatie van cosmetische verzorgingsproducten en medicinale verzorgingscrèmes, die uw huid genezen. Cosmeceuticals bevatten werkzame stoffen in hoge dosissen die perfect op elkaar zijn afgestemd en inwerken op alle lagen van uw huid. Ze hebben dus een positief effect op de vernieuwing én de werking van uw huidcellen.

 

Cosmeceuticals: serums op maat

Iedere huid is uniek. U moet dan ook de juiste verzorgingsproducten en medicinale crèmes voor úw specifieke huidtype gebruiken. Dokter Tempels geeft u graag vakkundig advies. Zij kan bovendien een persoonlijk serum voor u bereiden. Op basis van een functionele analyse van uw huid stelt ze een uniek serum samen voor een optimale verzorging en behandeling.

Ontdek de veelzijdigheid van cosmeceuticals

Dankzij hun bijzondere werking en verbeterende eigenschappen zijn cosmeceuticals een veelzijdig product met uiteenlopende toepassingen. Van de aanpak van rimpels en de behandeling van acne of pigmentvlekken tot de genezing van huidschade (bijvoorbeeld door zonnebrand): de helende werkzame stoffen van cosmeceuticals bieden een mooi resultaat.

Cosmeceuticals zijn er voor elk huidtype. Hebt u een hypergevoelige huid? Of hebt u last van acne? Geen probleem. U geniet zorgeloos van de efficiënte werking van cosmeceuticals, omdat ze aan uw huidtype aangepast zijn. Dokter Tempels informeert u graag over de beste cosmeceuticals voor uw huid.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid