Chemische peeling voor rimpeltjes en pigmentvlekjes

Hebt u een onregelmatige huid? Stoort u zich aan pigmentvlekjes en rimpeltjes wanneer u in de spiegel kijkt? Met een chemische peeling worden onregelmatigheden, pigmentafwijkingen en gelaatsrimpels minder zichtbaar.

Ik gebruikt verscheidene soorten peelings waarbij de diepte varieert. Zo kan ik in combinatie met de dagelijkse verzorgende crèmes een totaal plan voor een behandeling op maat maken. Zo kan ik een heel scala aan indicaties behandelen

Chemische peeling voor huidvernieuwing

Chemische peeling voor huid-
vernieuwing

Wist u dat uw huid een dynamisch orgaan is dat zichzelf voortdurend vernieuwt? Dankzij een chemische peeling versnelt u de natuurlijke vernieuwing van uw huid. Oude cellen aan de oppervlakte sterven af, nieuwe cellen groeien aan. Met een peeling neemt u zelf de controle over de vernieuwing van uw huid. Het resultaat? Een stralende, egale en jeugdige huid.

1. Chemische peelings van Dermaceutic

Dokter Tempels gebruikt de kwalitatief hoogstaande peelings van Dermaceutic. Na een aantal behandelingen is uw huid opnieuw in topconditie! Dermaceutic heeft vier verschillende peelings:

  • Cosmo Peel (op basis van TCA): Voor de verbetering van een rokershuid en de vermindering van fijne lijntjes, vlekken en striemen.
  • Milk Peel (op basis van verschillende producten): Een snelle oppepper voor je huid of gewoon om je acne te verbeteren.
  • Cosmopeel forte sterke peeling op basis v TCA en een beetje fenol
  • Vitamine C Glow facial : Met deze combinatie van de milkpeel en vit. C zal je huid een mooie glow krijgen. Na de peeling krijg je nog een relaterend vit. C masker . Deze peeling doen we winter en zomer.


2. Chemische peelings van Skin Tech


3. Retinol peeling van Neostrata®

Dokter Tempels maakt gebruik van de Neostrata Retinol Peel, een geavanceerde peeling op basis van 3 procent retinol in combinatie met de actieve ingrediënten NeoCitriate, Aminophil, bisabolol en vitamine E. Ook super voor de acne-huidjes.

Evenwichtige behandeling

Voor het meest optimale resultaat stelt dokter Tempels een behandeling voor met een viertal peelings. Telkens met een tussenpoos van twee of drie weken, zodat korstvorming geen kans maakt. U krijgt advies voor thuisverzorging, zowel voor als na de behandeling.

Wilt u meer weten over chemische peelings bij Wellbe

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid