Retinolpeeling: zichtbare huidverjonging

De tijd is helaas niet lief voor onze huid: vroeg of laat krijgt iedereen last van fijne lijntjes of rimpels. Een normaal onderdeel van het verouderingsproces. Maar vaak liggen ook externe oorzaken aan de basis, zoals roken en overmatig (en onbeschermd) zonnen. Het resultaat is een verouderde huid of een huid die er ouder uitziet dan ze eigenlijk is.

Retinolpeeling

Ook al is het verouderingsproces een heel natuurlijk gegeven, toch vinden we het niet aangenaam om zo zichtbaar te verouderen. Gelukkig zijn er vandaag heel wat veilige, efficiënte en niet-chirurgische behandelingen, zoals fillers, spierontspanners en peelings, om uw huid weer te verjongen en te laten stralen.

De retinolpeeling is daar een uitstekend voorbeeld van. Dat is een doeltreffende manier om uw rimpels aan te pakken en pigmentvlekken en acnelittekens te verminderen, maar ook om uw algemene huidstructuur te verbeteren. Het resultaat is een zichtbaar jongere en stralende huid.

Behandeling met resultaat

Dokter Tempels maakt gebruik van de Neostrata Retinol Peel, een geavanceerde peeling op basis van 3 procent retinol in combinatie met de actieve ingrediënten NeoCitriate, Aminophil, bisabolol en vitamine E. De voordelen?

  • Fijne lijntjes en rimpels vervagen.
  • Acnelittekens en pigmentvlekken verminderen.
  • Uw huid wordt elastischer en sterker.
  • Uw algemene huidstructuur verbetert.
  • Uw huid ziet er egaler, stralender en jonger uit.

 

Voor een maximaal resultaat is een reeks van vier tot zes behandelingen met intervallen van vier tot zes weken aanbevolen. De eerste drie dagen zal U niet veel zien en dan begint uw huid lichtjes schilferen gedurende een drietal dagen. Tien weken na de behandeling is het resultaat optimaal.

Wilt u ook uw huid verbeteren met een retinolpeeling? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere peelings