Vaak voorkomende behandelingen bij mannen

Ook mannen kunnen bij dokter Tempels terecht. Want ook mannen willen natuurlijk knap verouderen en hun lichaam in vorm houden. Dokter Tempels ontwikkelde een uitgebreid aanbod exclusief voor de aanpak van huidproblemen bij mannen.

Een mooie huid en een strakke kaaklijn

Rimpels ontstaan bij mannen op een latere leeftijd dan bij vrouwen. Maar de rimpels zijn vaak wel dieper. Een goede huidverzorging is daarom ook voor mannen essentieel. Met medische-esthetische behandelingen kunt u bijvoorbeeld mimiekrimpels aanpakken. Wilt u uw krachtige mannelijke kaaklijn behouden of accentueren? Ook dan kunt u rekenen op aangepaste behandelingen. Raadpleeg dokter Tempels voor deskundig advies.

Efficiënte aanpak tegen overmatig zweten

Moet u vaak een pak dragen en hebt u véél last van overmatig zweten? Dokter Tempels biedt een behandeling aan die de zweetproductie normaliseert. Dankzij deze aanpak hebt u een aantal maanden geen last meer van overmatige transpiratie.

Een gezond gewicht

Hebt u een buikje? Is uw bmi te hoog? Raadpleeg dokter Tempels. Zij kan u met een proteïnedieet aan uw ideale gewicht helpen.

Omwille van de Belgische wet die reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen verbiedt, kan dokter Tempels uw vragen over specifieke esthetische behandelingen alleen bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Maak gerust een afspraak voor meer informatie.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Wellbe is er voor alle leeftijden