Behandelingen

Hoe kan ik jullie helpen om mooi te verouderen of om er gewoon nog mooier uit te zien? De niet chirurgische esthetische behandelingen die ik aanbied bij Wellbe voor gelaat, lichaam, huid en haar bieden medische gerichte oplossingen voor u persoonlijk en op maat van uw probleem en uw constitutie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in al deze behandelmethodes bent U hier in goede handen. Eerst bespreken we tijdens een adviesraadpleging wat er kan. Samen met mijn team en onze kwaliteitsvolle producten en toestellen ga ik zeker werken aan een goed, haalbaar en realistisch resultaat.

Maak kennis met onze behandelingen

  • Fillers: Niet-permanente fillers tegen rimpels met een bewezen effect.
  • Medische esthetiek: U krijgt een totaalbehandeling waarmee u gezond én mooi veroudert.
  • Full face: Dokter Tempels bestudeert uw huid en de contouren van uw gezicht en luistert naar uw bezorgdheden. Vervolgens adviseert zij de fullface-aanpak die het best past bij uw problemen en verwachtingen.
  • Filler tegen rimpels: Fillers geven u onmiddellijk resultaat door volume te creëren, rimpels op te vullen en uw gelaatscontouren te versterken.
  • Btx tegen rimpels: Een rimpelbehandeling met spierontspanners (BTX) is de manier om uw (expressie)rimpels aan te pakken.
  • Voor elke zone: Ik kan verscheidenen zone’s aanpakken en zal eerst de verschillende behandelen bespreken (kin , lippen, wenkbrauwen, wangen, hamsterwangen , neus-lip-lijn, oorlelen, juk , kaaklijn).

Wellbe zorgt voor een medisch esthetische totaalaanpak aangepast aan de noden van uw huid

Het volumeverlies en de rimpels aanpakken voor een jeugdige uitstraling.
Doelgerichte aanpak van elke lichaamszone, voor een een verjongend resultaat.
Medische huidverbetering en huidverzorging op maat voor een gezonde huid met een prachtige glow.
Medische onderbouwde behandelingen om het haarverlies te verminderen en de haargroei te stimuleren en zo terug vollere gezonde haar te krijgen. Ongewenste haartjes kunnen we aanpakken met de ontharingslaser en dit op heel het lichaam.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek hier hoe wij u nog op de best
mogelijke manier kunnen ondersteunen