Haarproblemen aanpakken met Radiofrequente microneedling (vivace)

Haarproblemen? Haarverlies? Gelukkig kan je dit behandelen met de Vivace , needling met radiofrequentie.

Hoe gaat microneedling in zijn werk?

Bij microneedling worden minuscule gaatjes in uw huid gemaakt, waardoor we actieve ingrediënten – zoals vitamines en hyaluronzuur – in de diepere huidlagen kunnen inbrengen. Voor haarproblemen gebruiken we een speciale mengeling vitamines voor het haar , hair-XL of AQ-hair-complex of PRP (eigen bloed plasma).

  • De Hair XL® behandeling tegen haaruitval bestaat uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, groeifactoren, antioxidanten en hyaluronzuur. De haarfollikels worden gevoed en de groei van nieuwe haren wordt geactiveerd. Verschillende vormen van kaalheid en haaruitval worden zeer effectief behandeld met de Hair XL®.
  • AQ hair complex is een serum dat zich richt op haaruitval. Het is ontworpen om een gezonde haarproductie te herstellen door de haarfollikels te voeden met geselecteerde natuurlijke menselijke groeifactoren die aanwezig zijn in gezond, jonger haar.
  • PRP staat voor platelet rich plasma en is een niet-chirurgische methode om de haarzakjes te stimuleren op basis van eigen stamcellen. Met behulp van het lichaamseigen plaatjesrijk bloedplasma versterken we het haarvolume.

Wat is radiofrequente microneedling?

 

Bij radiofrequente microneedling met het Vivace-toestel wordt radiofrequentie-energie toegevoegd aan de traditionele needlingprocedure. Radiofrequente golven penetreren de huid via uiterst dunne micronaaldjes en zorgen voor een stimulatie van de haarfollikels. Het resultaat? Minder haarverlies en een betere haargroei.

Microneedling: een veilige en duurzame behandeling

Een radiofrequente microneedlingbehandeling met het toestel Vivace biedt heel wat voordelen:

  • Het is vrijwel pijnloos.
  • Er is weinig tot geen ongemak na de behandeling, zodat u uw dagelijkse activiteiten probleemloos kunt hervatten.
  • U hebt snel resultaat. Het haarverlies vermindert goed en na enige maanden zie je nieuwe haartjes (indien je nog goede haarfollikels hebt)Doorgaans volstaan een vijf-tal microneedlingsessies, met een interval van drie à vier weken.

 

Voorbereiding: Graag je haar wassen de dag op voorhand of voor de behandeling.

Nabehandeling: De eerste uren de meegegeven vitamine lotion op je hoofdhuid doen en in masseren. De prikgaatjes blijven een 8-tal uren open.
Je haar de eerste 24u niet wassen.

Wilt u ook je haarverlies of alopecia aanpakken met radiofrequente microneedling? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw haar