Ultherapy

Ultherapy® is  een behandeling met de ulthera voor huidverstrakking en/of lifting in het gelaat, de hals en het decolleté.

Deze techniek maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie in de diepere huidlagen, om zo de aanmaak van nieuw elastine en collageen te stimuleren.

De ultrasone golven worden in de verschillende huidlagen aangebracht onder controle met een echo.

Ultherapy geschikt voor:

Ultherapy geschikt voor:

De ulthera is het meest geschikt voor mensen met een lichte tot matige huidverslapping. 

Het specifieke huidtype maakt daarbij geen verschil. 

De Ulthera behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die zich storen aan hun verslapte huid, maar het (nog) niet zien zitten om een chirurgische ingreep of injectable behandeling te ondergaan.

Het beste resultaat wordt bereikt bij relatief jonge patiënten (30 tot 60 jaar) die nog een goede collageen-aanmaak hebben.

Deze behandeling kan ook gezien worden als een ‘preventieve‘ behandeling van huidveroudering en kan reeds op jonge leeftijd toegepast worden. Ultherapie® kan, in tegenstelling tot de meeste laserbehandelingen, ook in de zomer en bij donkere huidtypes uitgevoerd worden.

Welke zone's kunnen we behandelen?

Ulthera is vooral geschikt voor het verstrakken van de huid rondom de wenkbrauwen, het voorhoofd, de kin en kaaklijn en de hals en het decolleté.

  • Wenkbrauwen en kraaienpootjes 
  • Wangen
  • Bovenlip
  • Verslapte huid van uw hals
  • Een slappe kaaklijn
  • Slappe huid onder uw kin
  • Verouderde huid van het decolleté

RESULTATEN VAN ULTHERAPY

De eerste resultaten na een ulthera-behandeling zijn na 4 à 5 maanden zichtbaar en blijven tot na 6 maanden verbeteren. De effectiviteit is daarbij afhankelijk van mens tot mens. Aspecten zoals de kwaliteit van je huid, je leeftijd of je al dan niet rookt spelen allemaal een rol in de doeltreffendheid van de methode. Het zorgt voor een geleidelijke, natuurlijk ogende lift. Resultaten kunnen een jaar of langer aanhouden.

We adviseren een jaarlijkse herhaling. Soms raden we een tweede behandeling aan na een vijftal maanden voor een optimaal resultaat.

Tarieven

Tijdens een raadpleging wordt besproken of je in aanmerking komt voor deze behandeling. 

De prijs is afhankelijk van het aantal lijntjes of shots. 

 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen