Gelaat

Wilt u uw huid een intensieve verjongingskuur geven, maar is chirurgie voor u een stap te ver? Dan is een behandeling met fillers de ideale oplossing. Fillers geven uw huid meer volume. Ze vullen rimpels op en verbeteren de contouren van uw gelaat.

Behandeling met fillers

Dokter Tempels bespreekt met u de zones die u wil laten behandelen. Vervolgens injecteert ze de filler via kleine, onderhuidse prikjes. Dokter Tempels gebruikt in haar medisch centrum uitsluitend veilige producten: niet-permanente fillers tegen rimpels met een bewezen effect. Alle producten hebben een CE-label en zijn FDA-goedgekeurd. Dankzij haar fullface-benadering kunt u rekenen op een optimaal resultaat.

Bij Wellbe hebt u de keuze uit verschillende soorten fillers tegen rimpels. Dokter Tempels analyseert de behoeften van uw huid, vraagt naar uw verwachtingen en bespreekt de mogelijkheden:

  • verscheidene merken
  • verscheidene diktes
  • niet-chirurgische facelift: liquid facelift


Voor een optimale huidbehandeling laat u eerst een huidanalyse uitvoeren.

Wilt u een zichtbaar jongere huid? Neem contact op met Dokter Tempels voor een doeltreffende behandeling met fillers.

fullface behandeling

Hebt u nog de uitstraling die bij u past? Of ziet u er vermoeider en ouder uit dan u zich werkelijk voelt? Met enkele kleine medisch-esthetische ingrepen kijkt u weer met een tevreden gevoel in de spiegel!

fullface behandeling

Wilt u uw huid een intensieve verjongingskuur geven, maar is chirurgie voor u een stap te ver? Dan is een behandeling met fillers de ideale oplossing tegen rimpels. Fillers geven uw huid meer volume. 

fullface behandeling

Vallen die rimpeltjes steeds meer op wanneer u in de spiegel kijkt? Een rimpelbehandeling met spierontspanners (BTX) is de manier om uw rimpels aan te pakken. 

Ik help u graag verder met uw

Kin

De veroudering van onze huid en het verlies aan elasticiteit dat ermee samengaat, heeft gevolgen voor onze kin en hals. De spieren in onze kin worden korter naarmate we ouder worden.

Bovenlip

Ook onze lippen veranderen als we ouder worden. Er ontstaan bijvoorbeeld verticale lijntjes tussen neus en bovenlip, doordat de elasticiteit van de huid boven de bovenlip afneemt.

Wenkbrauwen

Tijdens het verouderingsproces verslappen de huid en de voorhoofdsspier. Dat veroorzaakt bij veel mannen en vrouwen zakkende wenkbrauwen.

Wangen

Wanneer het collageen in uw huid afneemt of de steun van het onderhuidse vetweefsel vermindert, ontstaan er rimpels op uw wangen. Deze wangrimpels zijn zichtbaar wanneer u lacht, want dan duwen uw mondhoeken uw wangen omhoog.

Hamsterwangen

Hamsterwangen ontstaan zodra uw kaakbeen volume verliest. Dat gebeurt als u ouder wordt en het vetweefsel in uw gezicht uitzakt. U krijgt dus vetophopingen naast uw kaak en kin, met bolle wangen als gevolg.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooien zijn de twee rimpels die van uw neus naar uw mondhoeken lopen. Het zijn twee vrijwel verticale lijnen. Daarom worden ze ook wel de verticale rimpels genoemd.

Oorlel

Wat een kader is voor een schilderij, zijn uw oorlellen voor uw gezicht: ze werken het geheel af. De vorm en het uitzicht van uw oorlellen hebben een grote invloed op uw uiterlijk. Vooral de oorlellen van vrouwen krijgen het soms hard te verduren.

Juk

De jukbeenderen zijn een onderdeel van de schoonheidsdriehoek van het gezicht. Die bestaat uit: de jukbeenderen, volle wangen en een strakke kaaklijn. Deze driehoek geeft het gezicht vorm en structuur.

Kaaklijn

Uw kaaklijn geeft de onderkant van uw gezicht vorm. Naarmate u ouder wordt, wordt uw huid dunner en gaan het vet en de huid naar beneden hangen. Ook het botweefsel in uw huid neemt af. Weg sterke kaaklijn ... en welkom hamsterwangen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

We bieden ook nog behandelingen aan voor uw