Esthetische geneeskunde bij Wellbe

Ouder worden hoort bij het leven, en gelukkig maar! Dokter Tempels helpt u om mooi te verouderen. Met een strakke, gladde huid. Met een gezond gewicht. En met een evenwichtige aanpak van huid of haarproblemen. Centraal bij Wellbe staat de persoonlijke aanpak van Dokter Tempels. Zij luistert naar uw klachten en geeft u gericht advies.

Medisch-esthetische totaalaanpak

Dokter Tempels staat bekend voor haar doelgerichte totaalaanpak rond anti-aging. Zij adviseert behandelingen voor uw huidproblemen van binnenin en van buitenaf. Met haar fullface-benadering krijgt u opnieuw een jeugdige uitstraling, zonder chirurgie. Dankzij advies over gezond vermageren en een efficiënte aanpak van al de verscheidene verouderingspunten veroudert u op een mooie, gezonde manier.

Vertrouw op een ervaren esthetische arts

Esthetische geneeskunde is een prachtig vak met vaak opmerkelijke resultaten, maar ook grote verantwoordelijkheden. Laat u medisch begeleiden door een ervaren arts die de nieuwste technieken en productontwikkelingen door en door kent. Zo maakt u verstandige keuzes en pakt u uw huid-en/of haar-problemen en dieet doelgericht én gezond aan.

Persoonlijke begeleiding vanaf de start

Dokter Tempels maakt tijdens uw eerste consultatie een plan op om uw huidverjonging efficiënt aan te pakken. Ze werkt daarbij altijd op drie niveaus:

  • advies over aangepaste crèmes;
  • aanbevelingen over uw voeding en voedingsupplementen;
  • esthetische behandelingen (niet chirurgisch)

Wellbe in de media


Dokter Francine Tempels deelde haar visie en expertise over medische esthetische behandelingen tijdens de programma’s ‘Koppen’ en ‘Van Gils & Gasten’ op Eén.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek nog meer over Wellbe