Geef uw huid een frisse lenteboost met een TCA-peeling

TCA peeling

Geef uw huid een frisse lenteboots met een TCA-peeling. Na een lange winter is uw huid doffer en grauwer dan anders. En met de jaren verliest uw huid haar frisse glow en veerkracht. De oorzaken zijn niet ver te zoeken … Stress, luchtvervuiling, roken en blootstelling aan de zon zijn de voornaamste boosdoeners.

Wie dacht dat er niets aan te doen is, heeft het mis. In mijn praktijk behandel ik heel wat patiënten met de TCA-peeling, een veilige behandeling met een maximaal resultaat.

Wat is een TCA-peeling?

TCA staat voor trichloorazijn. Een TCA-peeling is een chemische behandeling die in verschillende concentraties kan worden toegepast. In mijn praktijk gebruik ik de hoogwaardige producten van Dermaceutic en ga ik stap voor stap te werk, om uw huid optimaal te behandelen:

 • Voor de behandeling: Tijdens de prepeeling-raadpleging bespreek ik de volledige behandeling met u in detail en krijgt u producten mee naar huis die uw huid zullen voorbereiden op de TCA-peeling. Daar begint u drie weken vooraf mee. Op die manier bereidt u uw huid optimaal voor op de peeling.
 • Tijdens de behandeling: Ik breng verschillende vloeibare stoffen aan op uw huid die de bovenste beschadigde huidlaagjes losweken en verwijderen.Dit is niet pijnlijk.
 • Na de behandeling: Onmiddellijk na de behandeling breng ik een speciale crème op uw huid aan waardoor de schilfering voor het blote oog niet meteen zichtbaar is, maar wel degelijk plaatsvindt. Uw huid zal nadien gedurende twee tot zeven dagen vervellen en wat strak aanvoelen. Dat is normaal en een teken dat de beschadigde en doffe huidlaag plaatsmaakt voor een nieuwe, frisse huid. Het is belangrijk om niet aan de korstjes en velletjes te trekken, hoe verleidelijk dat ook is. Laat dit vernieuwingsproces van uw huid rustig zijn gang gaan. Uw ‘nieuwe’ huid is wel nog kwetsbaar. Daarom is zonnebaden af te raden. En als u in de zon komt, is een goede bescherming met een hoge SPF (minstens 50) noodzakelijk.

TCA-peeling: het resultaat

Uw geduld zal worden beloond, want de TCA-peeling zorgt ervoor dat uw huid opnieuw een frisse, stralende glow krijgt. Bovendien:

  • verbetert uw huidstructuur
  • vervagen kleine littekens en pigmentvlekjes
  • worden lijntjes, rimpeltjes en grove poriën minder zichtbaar
  • wordt uw huid diep gereinigd

Een kuur van TCA peelings.

Ik adviseer steeds een kuur van vier peelings. Iedere keer van een andere concentratie. En zo bekom je een optimaal resultaat.

Kortom: net zoals de natuur zich in de lente vernieuwt, doet uw huid dat ook. Daarom is deze periode hét moment voor een TCA-peeling. Zo gaat u stralend een nieuw seizoen tegemoet.

Wilt u ook een frisse, jongere uitstraling dankzij de TCA-peeling? Neem contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens