Sunekos en Sunekos Performa

De zoektocht naar een jeugdige uitstraling en een gezonde huid heeft vele vormen aangenomen, waarbij technologische en medische vooruitgang nieuwe mogelijkheden bieden. Sunekos en Sunekos Performa vertegenwoordigen twee van deze innovatieve behandelingen, die gericht zijn op huidverjonging en revitalisering. 

Wat is Sunekos

Sunekos is een injecteerbare behandeling die hyaluronzuur combineert met een unieke reeks van zes aminozuren, essentieel voor de gezondheid en regeneratie van de huid. Het werkt door de extracellulaire matrix en fibroblasten van de huid te stimuleren, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd. Dit leidt tot een verbetering van de huidelasticiteit, vermindering van fijne lijntjes en een algeheel jeugdiger aanzien. Doordat je huid intens gevoed wordt met de aminozuren en het Hyaluronzuur kan je eigen reparatieproces optimaal opgestart worden. Rimpels zullen vervagen, de huid verstevigt, de gevoeligheid zal verminderen en je ziet als eindresultaat een jongere en betere huid.
Sunekos heeft de unieke sleutel voor de opbouw van de ECM op zowel korte als lange termijn, zonder de risico’s van degeneratie of overdosis / overcorrectie. Het richt zich op de herstructurering van collageen én elastine dankzij unieke aminozuren in combinatie met hyaluronzuur van farmaceutische zuiverheid.

Wat is sunekos performa

Sunekos Performa is de nieuwste toevoeging aan de Sunekos-familie, ontworpen om een intensievere behandeling te bieden. Het bevat een hogere concentratie van de actieve ingrediënten, waardoor het effectiever is in het aanpakken van meer uitgesproken tekenen van huidveroudering en schade door bv. zonlicht of vervuiling. 

Conclusie

Sunekos en Sunekos Performa bieden spannende mogelijkheden voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve, niet-invasieve behandeling voor huidverjonging. Door de juiste voorbereiding en nazorg, en door samen te werken met een gekwalificeerde specialist, kunt u genieten van de talrijke voordelen die deze behandelingen te bieden hebben. Zoals met elke medische procedure, is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn en realistische verwachtingen te hebben over de resultaten. 

Hebt u interesse in deze huidverjongende behandeling? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid