Disclaimer

Ouder worden hoort bij het leven, en gelukkig maar! Dokter Tempels helpt u om mooi te verouderen. Met een strakke, gladde huid. Met een gezond gewicht. En met een evenwichtige aanpak van huid of haarproblemen . Centraal bij Wellbe staat de persoonlijke aanpak van Dokter Tempels. Zij luistert naar uw klachten en geeft u gericht advies.

Uw gegevens worden door Wellbe, gelegen te Basilieklaan 82, 3270 Scherpenheuvel-Zichem,  verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie (klant/leverancier) als gevolg van uw prijsaanvraag/aankoop/verkoop/info aanvraag/inschrijving op onze nieuwsbrieven/…

Uw gegevens worden ENKEL intern gebruikt en worden niet gecommuniceerd met derden.

Uw contactgegevens kunnen intern gebruikt worden voor direct marketing  (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@doktertempels.be. Bovendien kunt u zich bij elke mailing uitschrijven door op de opt-out te klikken, onderaan.

Via info@doktertempels.be kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.