Vaak voorkomende behandelingen bij vijftigers

Vrouwen van vijftig kunnen prachtig zijn! Vijftigers hebben meestal hun evenwicht gevonden, zowel professioneel als emotioneel. Ze zijn zelfverzekerd en weten wat ze willen. Maar nu moeten ze wel ietsje harder werken aan hun uitstraling en look. Dankzij de esthetische geneeskunde kunt u uw jeugdige flair op een hele natuurlijke manier behouden.

Persoonlijk actieplan voor uw huid

Als we ouder worden, duurt het herstel van onze huid langer. Na de menopauze wordt de huid ook dunner en droger. De rijpere huid van een vijftigplusser is dan ook minder stevig. Er kunnen bovendien vervelende pigmentvlekken ontstaan.

Dokter Tempels kan een persoonlijk actieplan adviseren om uw huidproblemen doeltreffend aan te pakken. Ze stelt een schema op met behandelingen die op uw huid zijn afgestemd. Ieder individu is anders. Elke behandeling is dus maatwerk.

De Belgische wet op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen verbiedt ons om te spreken over mogelijke behandelingen voor uw probleem. Laat dokter Tempels u daarom persoonlijk adviseren.

Een gezond gewicht nastreven

Ook uw gewicht is in deze fase van uw leven heel belangrijk. Snel en veilig vermageren kan met het proteïnedieet onder deskundige medische begeleiding.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Wellbe is er voor alle leeftijden