Jukbeenderen

De jukbeenderen zijn een onderdeel van de schoonheidsdriehoek van het gezicht. Die bestaat uit: de jukbeenderen, volle wangen en een strakke kaaklijn. Deze driehoek geeft het gezicht vorm en structuur.

Het verouderingsproces maakt onze huid dunner. Ook uw botmassa loopt terug. Dat heeft effect op onze jukbeenderen: ze verliezen aan volume. Tegelijkertijd vallen de wangen in. We spreken in deze context van hamsterwangen. Kortom: de architectuur van ons gelaat wordt aangetast tijdens het ouder worden.

Kunnen we onze jukbeenderen herstellen?

Er zijn enkele medische-esthetische behandelingen met fillers mogelijk om de jukbeenderen aan volume te laten winnen. Dokter Tempels bespreekt graag persoonlijk met u of deze behandeling u kan helpen.

Merknamen van de gebruikte producten mag dokter Tempels vanuit wettelijk oogpunt niet vermelden (artikel 9 §1 van de wet op de geneesmiddelen van 25.03.1964).

Dokter Tempels benadrukt dat de informatie op deze website louter informatief is. Voor individueel correct advies maakt u een afspraak. We bekijken uw situatie dan in detail en bespreken de mogelijke behandelingen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Andere gezichtsdelen die wij ook nog behandelen