Huid

Uit een groot onderzoek is gebleken dat het niet zo zeer de rimpels zijn, maar dat het de huidstructuur is die de leeftijd verraadt. Een stralende gezonde huid, een egale huid, een gezonde huid met een mooie gloed… dat is ook wat de meeste vrouwen willen. Natuurlijk mogen ook de rimpels wat minder zijn maar een mooie uitstraling is toch het meest belangrijke.

Behandelingen voor uw huid

Ik kan je als arts helpen om een mooiere huidstructuur te bekomen. Ik kan je adviseren om de juiste voedingssupplementen te nemen en gezond te eten. I kan je ook goede serums en crèmes aanraden die passen bij jouw huid.

En bovenal kan ik je een aantal behandelingen geven. De huidstructuur te verbeteren doe je niet in één keer. Het vergt enige doorzetting en al de behandelingen doe je best verscheidene keren.

Wellbe-huidverbetering
fullface behandeling

Je bent wat je eet. Ik kan je advies geven over eet en leef gewoontes en vooral over voedingssupplementen voor je huid en haar.

Wellbe-mesotherapie-2
fullface behandeling
Multipele prikjes met een cocktail van vitaminen om je huid/haar kwaliteit te verbeteren.
Wellbe-profhilo bultjes hals -1
fullface behandeling
Een seinbooster met 100% puur hyaluronzuur om je huid te stimuleren om collageen en elastine aan te maken en zo wordt huidverslapping aangepakt!
Wellbe-peeling-1
fullface behandeling
Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur om je huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen.Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar.
Wellbe-Microneedling-1
fullface behandeling

Bij RF-microneedling worden naaldjes gebruikt met als doel niet enkel vitaminen in je huid in te sluizen maar ook de radiofrequentie in de huid te brengen. Radiofrequentie zorgt voor de toevoeging van warmte, waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur nog sterker is of waardoor de haarzakjes worden gestimuleerd voor een betere haargroei.

Wellbe-tixel
fullface behandeling
TIXEL ® is een systeem voor fractionele huidverjonging.Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft.
Wellbe-cosmeceuticals-1
fullface behandeling
Cosmeceuticals zullen ergens het midden houden tussen cosmetica en farmaceutica, ofwel geneesmiddelen. Cosmeceuticals dragen de belofte dat ze een geneesmiddelachtige werking hebben om huidveroudering en huidproblemen aan te pakken. Ze bevatten dus echt goede werkzame ingrediënten.
Wellbe-huidanalyse-1
fullface behandeling

Het klinisch onderzoek van je huid is de basis voor een optimaal huidverzorgingsadvies. Ik bekijk niet enkel de kleur ,tonus ,structuur ,schade of hydratatie maar ook wat je reeds eerder gebruikte. Verder kan je een uitgebreide vragenlijst invullen.

Wellbe-minerale make-up-1
Minerale make-up

Wilt u uw huid optimaal verzorgen, elke dag opnieuw? Dan gebruikt u het best minerale make-up in plaats van gewone make-up. Want minerale make-up dringt niet zo diep in uw poriën binnen en is dus minder belastend voor uw huid.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

We bieden ook nog behandelingen aan voor uw