Nutriceuticals: superieure voedingssupplementen

We worden allemaal ouder. Gelukkig maar. Het verouderingsproces kunnen we niet stoppen, maar de manier waarop we ouder worden, hebben we wel voor een stukje in de hand. Onze huid kunnen we verzorgen met aangepaste serums en crèmes. Voor zones en problemen waarvoor een crème niet voldoende is, helpt dokter Tempels u met niet-chirurgische medisch-esthetische behandelingen. Maar naast voedende crèmes en aangepaste behandelingen kunnen we nog op een andere manier streven naar mooi en gezond oud worden: met een aanpak van binnenuit.

Nutriceuticals: voedingssupplementen van hoge kwaliteit

Veel water drinken, niet roken, voldoende slapen, … Het zijn acties die bijdragen tot gezond ouder worden. Maar we kunnen ons lichaam nog een extra boost geven. Nutriceuticals zijn hoogwaardige voedingssupplementen die een vitaal en veerkrachtig lichaam ondersteunen. Helaas zien we in winkels een overaanbod aan vaak minderwaardige producten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dokter Tempels geeft u graag deskundig advies.

Nutriceuticals: voedingssupplementen van hoge kwaliteit

Veel water drinken, niet roken, voldoende slapen, … Het zijn acties die bijdragen tot gezond ouder worden. Maar we kunnen ons lichaam nog een extra boost geven. Nutriceuticals zijn hoogwaardige voedingssupplementen die een vitaal en veerkrachtig lichaam ondersteunen. Helaas zien we in winkels een overaanbod aan vaak minderwaardige producten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? 

​Welke voedingssupplementen zijn essentieel?

Deze voedingssupplementen raadt dokter Tempels aan om uw lichaam optimaal te onderhouden als u ouder wordt:

  • Eiwitten of aminozuren: 20% van uw lichaam bestaat uit eiwitten. Aminozuren zijn de bouwstenen van uw cellen. Dokter Tempels raadt aan om ’s morgens bij het ontbijt twintig gram van essentiële aminozuren in te nemen.

  • Antioxidanten: Antioxidanten beschermen u tegen vrije radicalen. Ze hebben een sterk antiverouderingseffect.
    • Het antioxidant Q10 geeft meer energie aan de huidcellen zodat die beter collageen kunnen aanmaken.
    • De sterke antioxidanten vitamine E, vitamine C en groenethee-extracten helpen vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Ze beschermen de collageenvezels zodat die langer hun stevigheid behouden.

  • Collageen: Wanneer u ouder wordt, verliest u collageen. Vanaf de menopauze zelfs 5% per jaar. Het gevolg? Een slappere huid en rimpels. Collageen zit in alle bindweefsels van uw lichaam (huid, pezen, botten, gewrichten, haar en nagels). U kunt dit verouderingsproces vertragen door collageenhydrolysaat (eiwit afkomstig van vis) in te nemen. U hebt 5 gram per dag nodig. Collageenhydrolysaat is in poedervorm beschikbaar. U kunt dat in water of in een smoothie mengen. Na 30 minuten heeft uw lichaam de werkbare stoffen opgenomen. Dit supplement werkt ook ondersteunend voor een aantal medische esthetische behandelingen.

  • Vitamine D: Vitamine D zorgt samen met calcium voor sterke botten. Ook versterkt vitamine D uw weerstand.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid