Voor en nazorg raadgevingen PlexR behandeling

PlexR Soft surgery: liften, verjongen en verstrakken zonder snijden & hechten. PlexR is een medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie. Rimpels, vlekjes en oneffenheden kunnen veilig, snel en effectief aangepakt worden.

veelgestelde vragen

Tijdens de adviesraadpleging bekijk ik of je in aanmerking komt voor de PlexR behandeling en bespreek ik alles wat nodig is.

Wanneer je best geen plexR behandeling laat doen (en bespreek het zeker met je arts) is bij: zwangerschap – keloïdvorming – aanleg hyperpigmentatie – inname roacutane – auto-immuunziekte zoals lupus – slechte heling zoals bij zware diabetes.

Het is belangrijk dat u op de dag van de Plexr behandeling geen make-up of mascara draagt.

Eerst neemt de assistente foto’s en laat ze je het toestemmingsformulier invullen. Dertig minuten voor de behandeling zal ze een medische verdovende crème aanbrengen op het te behandelen gebied.

Dit kan niet zonder verdoving. Voor de behandeling neem je best een pijnstiller. Graag ook 35 min. voor je afspraak aanwezig zijn.

De praktijkassistente zal dan een sterke medische verdovende crème aanbrengen. Sommige zone’s kunnen we ook lokaal verdoven met enkele prikjes.

  • De eerste 8 dagen mag er geen water op de korstjes komen.
  • Je verzorgt dit gebied met de meegegeven producten.
  • En heel belangrijk is dat je uit de zon moet blijven.
  • Na een week zie ik je op nacontrole. Dan adviseer ik je ook welk serum, crème en/of uv50 je best kan gebruiken voor de verdere naverzorging en heling. Je moet je de eerste drie maanden extra goed beschermen tegen de zon en dit ook in de winter.

Ik adviseer om een weekje verlof of thuiswerk in te boeken.

De eerste week heeft u last van zichtbare bruine korstjes. Je kan ook een drie-tal dagen last hebben van zwelling (zeker rond de ogen).

Nadat de korstjes zijn afgevallen kan je nog enige weken last hebben van roodheid. Deze roodheid mag je camoufleren. Zeldzaam houdt de roodheid wat langer aan.

  • Bovenste oogleden of plasmalift: € 550,-
  • Onderste oogleden : € 500,- a 550,-
  • Kraaienpootjes afhankelijk van gebied: € 350,- a 550,-
  • Bovenlip rimpels: € 450,-
  • Wangen afhankelijk van het gebied: € 450,- a 850
  • Fronsrimpel: € 150,- a 200,-

De PlexR is FDA en CE goedgekeurd.Er zijn meer dan 100.000 internationale klinische studies en de plexr werd als enige in België goedgekeurd als Medical device met plasmaenergie.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen