Peeling tegen rimpels: een echte winterbehandeling!

TCA peeling

Een stralende huid , huidverbetering en huidverjonging  met een peeling. De Egyptenaren deden het 3000 jaar geleden al! Een eeuwenoud recept dus, maar wel eentje dat vraagt om een deskundige en professionele aanpak door een ervaren arts. In mijn praktijk adviseer ik, op basis van uw huidtype, de juiste behandeling. Een peeling in kuurvorm, bij voorkeur in de winterperiode, geeft de beste resultaten. Uw huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug: ze is weer zuiverder, elastischer en steviger. Al na één behandeling ziet u een verschil!

Wat is een peeling?

De conditie van onze huid, en vooral van ons gelaat, verandert naarmate we ouder worden. Maar ook zonschade, slechte voeding en roken veroorzaken een verslapte huid, rimpels en pigmentvlekken. Met een goede sunblock, hydratatie en de juiste voeding komt u al een heel eind. Maar soms heeft de huid een intensere boost nodig, zoals een peeling. Hierbij brengen we een product aan dat de bovenste huidlagen verwijdert. Zo stimuleren we de huid om meer collageen aan te maken en zichzelf te vernieuwen. Het resultaat is een jong, fris en strak gelaat.

De juiste voor en nabehandeling is cruciaal.

Bij een peeling bereiden we de huid vooraf goed voor met speciale prepeelproducten.

Een goede voorbereiding zal het effect van de peeling verbeteren en je huid al wat doen wennen aan exfoliërende producten. Exfoliëren is de dode huidcellen verwijderen.

Een goede nabehandeling is heel belangrijk voor een snelle heling en herstel van je huid.

Verschillende soorten peelings

De peelingtechnieken zijn de laatste jaren verfijnder en doeltreffender geworden. Wilt u een goed en duurzaam resultaat? Dan is het belangrijk om voor een gespecialiseerde arts te kiezen. In mijn praktijk heb ik ervaring met verschillende peelings. De keuze hangt af van uw huidtype.

  • Bij een oppervlakkige peeling of ‘lunchbreakpeeling’ kunt u na de behandeling meteen weer gaan werken.  De lichtere peelings zijn de melkpeel , de retinol peeling en de glow facial of vit C peeling.
  • Bij een matig diepe peeling behandelen we de diepere lederhuid met een sterker basisproduct (TCA). We hebben drie soorten TCA peelings in de praktijk met verscheidene concentratie o.a. de cosmopeel , de TCA peeling van Skin Tech en de cosmopeel forte.
    Volgens de wet mag alleen een arts dit type peelings uitvoeren.

Wilt u ook uw huid laten behandelen met een peeling tegen rimpels? Neem dan contact op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens