Neuslippenplooi

De neuslippenplooien zijn de twee rimpels die van uw neus naar uw mondhoeken lopen. Het zijn twee vrijwel verticale lijnen. Daarom worden ze ook wel de verticale rimpels genoemd. Uw neuslippenplooien vormen twee scheidingslijnen die de onderkant van uw gezicht in drie zones verdelen: uw twee wangen en de zone tussen uw neuslippenplooien.

Als u ouder wordt, verliest uw huid aan elasticiteit en gaan de neuslippenplooien almaar dieper en blijvender op uw gezicht getekend staan. Uw gelaat oogt daardoor smaller, langer en strenger. Een effect dat door fronsrimpels nog wordt versterkt.

Kunnen neuslippenplooien minder zichtbaar worden?

Dokter Tempels kan u helpen om uw neuslippenplooien minder zichtbaar te maken. Met bijvoorbeeld fillers krijgt u snel en pijnloos een minder streng gelaat. Als u dat wenst, kunt u voor een nog mooier esthetisch effect uw neuslippenplooien ook laten liften. Dokter Tempels bespreekt graag persoonlijk met u welke behandelingen voor u mogelijk zijn.

Merknamen van de gebruikte producten mag dokter Tempels vanuit wettelijk oogpunt niet vermelden (artikel 9 §1 van de wet op de geneesmiddelen van 25.03.1964).

Dokter Tempels benadrukt dat de informatie op deze website louter informatief is. Voor individueel correct advies maakt u een afspraak. We bekijken uw situatie dan in detail en bespreken de mogelijke behandelingen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Andere gezichtsdelen die wij ook nog behandelen