Anti-aging: behandelen, voeden, verzorgen

Wellbe onderscheidt zich door een totaalaanpak. Dokter Tempels geeft u advies rond de preventie, behandeling en opvolging van huidveroudering en gewichtsproblemen. Een goede verzorging en gezonde voeding vormen volgens haar de basis van mooi verouderen. Problemen worden bij Wellbe op een doordachte manier aangepakt met:

Medisch-esthetische totaalaanpak

Bij Wellbe luistert dokter Tempels aandachtig naar de persoonlijke problemen en verwachtingen van elke patiënt. Zij stelt geen behandeling voor zonder een duidelijk beeld van uw medische geschiedenis en uw behoeften en wensen. Elke behandeling houdt rekening met de totale patiënt, van binnenin en van buitenaf. De centrale vraag is ‘Wat hebt ú nodig om mooi en gezond te verouderen?’ Wellbe biedt u:

Expertise in fullface-behandelingen

Bij Wellbe kiest u voor een totaaloplossing voor uw gelaat en uw huid. Dokter Tempels bekijkt uw gelaat als een geheel en stelt een evenwichtige aanpak voor waarmee u uw totale uitstraling verbetert en verjongt.

Expertise in medisch begeleid vermageren

Streeft u een gezond gewicht na? Dan zijn zowel gezonde voeding als voldoende beweging cruciaal. Dokter Tempels begeleidt u bij uw proteïnedieet van afslankfase tot opvolging. Zo voorkomt u een jojo-effect en valt u duurzaam en gezond af.

De Belgische wet op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen verbiedt ons om de mogelijke behandelingen te omschrijven. Maak een afspraak met dokter Francine Tempels en bespreek uw problemen en verwachtingen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?