Ameela

Wat is Ameela? Waarvoor kan het gebruikt worden? Dermatokliniek beantwoordt veelgestelde vragen over Ameela.

veelgestelde vragen

De eerste stap in de Ameela-behandeling is een grondige consultatie. Tijdens dit gesprek worden de verwachtingen en mogelijke resultaten besproken, evenals eventuele zorgen of vragen die u heeft. Tijdens de consultatie bepaalt jouw arts welk schema gevolgd wordt.

Ameela wordt geïnjecteerd met een heel klein naaldje of canulle. De behandeling is niet pijnlijk. Tijdens de injectie kunt u een lichte prikkeling ervaren, die binnen een paar minuten verdwijnt. 

Ameela is een biostimulator, de resultaten zijn niet blijvend en kunnen tot 8 maanden aanhouden.

Als startbehandeling heb je 2 (soms 3) behandelingen nodig met 2à3 weken tussen. Na 6 (max. 9) maanden raden we een herhaalbehandeling aan.

Een eerste verbetering is doorgaans direct zichtbaar na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat is 4 tot 6 weken na de 2de behandeling zichtbaar.

Hoewel Ameela polynucleotiden over het algemeen veilig en effectief zijn, is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Patiënten met een allergische reactie op vis raden we af om Ameela te laten injecteren.

Daarnaast wordt aangeraden om na de injecties geen andere huidverzorgingsproducten met sterk actieve ingrediënten te gebruiken, om irritatie te voorkomen.

In de meeste gevallen worden Ameela polynucleotiden goed verdragen en leveren ze geen significante bijwerkingen op. De eerste dagen na injectie kan je lichte roodheid, jeuk of een tintelend gevoel ervaren. Deze reacties zijn meestal tijdelijk en verdwijnen naarmate de huid zich aanpast aan de nieuwe formule. Mocht u aanhoudende of ernstige bijwerkingen ondervinden, neemt u onmiddellijk contact op met ons.

Na de behandeling kunt u onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten. Het is echter belangrijk om directe blootstelling aan zonlicht te vermijden en de huid goed gehydrateerd te houden. 

Hoewel Ameela-behandelingen over het algemeen als veilig worden beschouwd, zoals bij elke medische procedure, bestaat er een risico op complicaties. Deze kunnen onder meer zijn: 

  • Roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats
  • Tijdelijke pijn of ongemak
  • Zeldzame gevallen van allergische reacties

Het is belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren specialist te kiezen voor uw Ameela-behandeling om de risico’s te minimaliseren en het beste resultaat te verkrijgen.

  • €350/keer – 2 (soms 3) behandelingen nodig om de 2-3 weken.

Interesse in deze anti-ging behandeling met Ameela? Maak gerust een vrijblijvende advies afspraak.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen