Universkin: serums op maat van uw huid

Iedere huid is uniek. Even uniek als een vingerafdruk. Verzorgt u uw huid al zo goed mogelijk met zorgvuldig uitgekozen producten? Prima! Maar wat als we nu, specifiek voor uw huid, een serum op maat zouden kunnen samenstellen?Universkin is een volledig gepersonaliseerd huidverzorgingsprogramma dat werd ontwikkeld door een team van artsen, apothekers en ingenieurs in Frankrijk. Universkin ontwikkelde op maat gemaakte voeding voor uw huid.

Van huidanalyse tot serum

Kiest u voor een serum op maat? Dan krijgt u vooraf een vragenlijst met een tiental vragen. Deze ingevulde vragenlijst zal dokter Tempels voor uw consultatie reeds bekijken. U kunt beter naar de eerste afspraak komen zonder make-up en crèmes op uw huid, want op basis van uw feedback onderzoekt de dokter uw huid grondig.

Ze bepaalt zo welke elementen uw persoonlijke serum moet bevatten en in welke hoeveelheid. Uw serum wordt onmiddellijk geprepareerd.Zo is uw huidverzorging aangepast aan uw persoonlijke noden en kunnen wij dit in verloop van de tijd ook bijsturen.

Universkin gepersonaliseerd serum

Iedere samenstelling vertrekt vanuit een ‘naakte’ textuur: het basisserum bevat onder meer 10% omega 3, 0,2% hyaluronzuur, 5% vitamine E en biomimetische peptides. Dokter Tempels voegt daar drie actieve ingrediënten aan toe. Ze heeft de keuze uit 20 ingrediënten die ze naargelang de behoefte kan combineren. Er zijn in totaal 1159 combinaties mogelijk! De mix bestaat uitsluitend uit verse ingrediënten, zonder chemische bewaarmiddelen.

Voordelen van uw unieke Universkin-serum

Hebt u rimpeltjes, couperose, pigmentvlekken, acne, huidverslapping, rosacea of melasma? Voor elk probleem zijn er actieve bestanddelen die erop inwerken.

Uw serum dringt diep in uw huid binnen en werkt bijzonder efficiënt. Met het serum kunt u thuis uw huid ongeveer zes weken behandelen. Soms ziet u al effect na zes weken, meestal is een behandeling van twaalf weken ideaal.

 

NIEUW: S-TEP

Met een klein toestel met naaldjes kunnen we jouw uniek serum insluizen in de huid . De rest van het serum gebruik je thuis verder. Ideaal is dit een aantal keren te herhalen.

Meer weten over serums op maat? Vraag advies aan dokter Tempels. Zij geeft u graag meer informatie over de nieuwe standaard in huidverzorging: serums op maat.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid