Dokter Tempels, esthetische arts

Ik startte met Wellbe in 2005. Na mijn studies algemene geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven in de jaren tachtig werd ik huisarts. Mijn grote interesse voor dermatologie zette me aan tot een verdere bekwaming in de esthetische geneeskunde. Ik voer ondertussen al meer dan twintig jaar doeltreffende anti-agingbehandelingen uit bij mannen en vrouwen.

Mijn aanpak

Omdat ik sterk geloof in preventie, stimuleer ik mijn patiënten om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen. Een optimale dagelijkse verzorging van de huid, een evenwichtig voedingspatroon en voldoende beweging helpen om mooi te verouderen. Inwendig én uitwendig. Bij medisch-esthetische problemen kies ik voor natuurlijke behandelingen zonder chirurgie.

Mijn ervaring

De wetenschap staat niet stil. Elk jaar komen er nieuwe technieken en producten bij. Daarom volg ik voortdurend opleidingen, congressen en workshops in binnen- en buitenland. Ik geef mijn kennis over mijn vakgebied ook door in lezingen op congressen en in opleidingen aan collega-artsen.

Mijn investering

Om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen ben ik actief lid van de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde, de IPS (internationale peelingvereniging) en network lipolyse. Daarnaast ben ik ook gedurende jaren oprichter en voorzitter geweest van de LOK-groep van Vlaamse esthetische artsen.

Ik verwelkom u graag bij Wellbe. Met mijn medisch-cosmetische achtergrond, mijn inlevingsvermogen en mijn esthetische inzicht help ik u om mooi en gezond te verouderen.

Verouder op een mooie en gezonde manier. Kies voor deskundige medische begeleiding bij Wellbe. 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?