KTP-laser

De Velure S5 KTP laser is wereldwijd bekend als de gouden standaard voor het behandelen van vasculaire en gepigmenteerde letsels. De Velure S5 is een veelzijdig en doeltreffend systeem voor de behandeling van onder andere couperose, teleangiëctasieën, angiomen, oppervlakkige (spat) adertjes, bruine vlekjes, ouderdomsvlekken, wratten, en andere goedaardige huidverhevenheden, zonder verdoving.

Met een KTP-laser behandeling kunnen we vaatjespigmentvlekjes en huidwratjes heel precies en veilig behandelen. Nog een voordeel: bij het behandelen van couperose is het resultaat vaak direct zichtbaar. Na drie weken zie je het optimale effect. 

Bij een pigmentbehandeling zal het pigment eerst juist donkerder kleuren. Daarna zal het resultaat zichtbaar zijn. 

Vakkundige behandeling

Bij Dermatokliniek kunt u uw adertjes vakkundig laten behandelen met lasertherapie. 

De KTP laser werkt selectief en verwijdert snel, efficiënt en zonder verdoving couperose, oppervlakkige spataders, bruine vlekjes, ouderdomsvlekken, wratten en andere goedaardige huidaandoeningen.

De KTP-Laserbehandeling

De laserstraal van de KTP laser bereikt zonder warmte af te geven aan de opperhuid het bloedvaatje of bruine vlekje. De opperhuid wordt dus met deze techniek vrijwel niet belast. Er worden geen wondjes gemaakt. Het risico op infectie of littekenvorming is daarom nihil. Bovendien is de behandeling met de KTP-laser effectief en snel. Omdat er geen wondjes zijn, mag je direct na de behandeling make-up opbrengen.

Hoe werkt een KTP-behandeling?

Groen laserlicht
Het laserlicht heeft een groene kleur. De kleur groen heeft als eigenschap dat dit voornamelijk door rood weefsel wordt geabsorbeerd. Deze energie komt dus precies in het verwijde rode bloedvaatje. Zodra de energie opgenomen wordt in het bloedvaatje wordt dit omgezet in warmte.

 

Bij sproeten of ouderdomsvlekken wordt het laserlicht geabsorbeerd door de bruine kleurstof waardoor pigmentvlekken eerst donkerder worden en nadien gaan schilferen met als resultaat een sterke vermindering van de bruine kleur.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen