Trichotest

De TrichoTestTM is een genetische test waarbij in Jouw DNA 16 genen onderzocht worden en dat resultaat ondersteunt de voorschrijvende arts bij jouw persoonlijke behandeling.

Een persoonlijke oplossing voor jouw haarprobleem


Fagron TrichoTestTM is een innovatieve genetische test waarbij in Jouw DNA 16 genen onderzocht worden en die de voorschrijvende arts ondersteunt bij de personalisering van de alopeciabehandeling. Deze DNA-test analyseert de meest effeciënte actieve bestanddelen én dosering (zowel topisch als oraal) op basis van het DNA van uw patiënt. Daarnaast houdt de test ook rekening met omgevingsfactoren dankzij een vragenlijst.

Haarproblemen behandelen

  • Voorbereiding: Gedurende 1 uur niet eten, niet roken, de tanden niet poetsen en enkel wat water drinken.
    Het resultaat van een algemeen bloednazicht meebrengen of bloed laten prikken tijdens de eerste haar-raadpleging
  • Hoe: Deze test is pijnloos. Met een swap zal ik langs de binnenkant van de wang wrijven. Dit sturen we samen met een uitgebreide vragenlijst op naar het labo.
  • Resultaat: Ik ontvang het resultaat van deze DNA test na een 4-tal weken.

Zo weet ik welke actieve bestanddelen nuttig zijn voor de behandeling van het haar-probleem met daarnaast ook de dosering geoptimaliseerd op maat van de patiënt, afhankelijk van zijn of haar metabolisme.

Deze test zorgt voor van gepersonaliseerde lotion op maat van de patiënt, gemaakt door de huisapotheker. Verder kan ik ook gerichter voedingssupplementen voorschrijven.

Kostprijs: De DNA test komt op €300. Een raadpleging komt op €55 (15 min.).

Wil jij een oplossing voor jouw haarprobleem? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw haar