Micro needling met radiofrequentie

Wil je een strakker gelaat met minder rimpels en lijntjes? Wil jij een stralende huid met een mooie glow? Heb je last van huidkwaaltjes zoals kraaienpootjes, fijne lijntjes, acnelittekens, huidverslapping of een zonbeschadigde huid? Met radiofrequente microneedling verstrakken we bij Dermatokliniek jouw huid op een efficiënte en duurzame manier. Deze behandeling is ook geschikt voor haarproblemen, zoals uitdunnend haar, matig haarverlies en kale plekken of alopecia.

Met microneedling met radiofrequentie verbeter je jouw huidstructuur aanzienlijk. Snel én doeltreffend.

Needling: elektronische prikjes voor meer resultaat

Needling: elektro-
nische prikjes voor meer resultaat

Needlingtherapieën bestaan in verschillende varianten. Dermatokliniek gebruikt de medische versie van needling: de elektronische microneedling. De naaldjes in de kop van de vivace doorprikken uw huid en zorgen zo voor honderden kleine huidkanaaltjes. De minuscule naaldjes veroorzaken amper pijn dankzij de elektrische aansturing. Zo worden ook vitaminecocktails in de huid ingesluisd. Needling is een doelgerichte techniek die uw collageenproductie stimuleert en die specifieke huidzorgen aanpakt, zoals:

  • een vale huid;
  • huidverslapping van het gelaat, de hals en het decolleté
  • acnelittekens of andere littekens
  • huidstriemen (striae)

Wat is radiofrequente microneedling?

Bij radiofrequente microneedling met het Vivace-toestel wordt radiofrequentie-energie toegevoegd aan de traditionele needling procedure. Radiofrequente golven penetreren de huid via uiterst dunne micronaaldjes en zorgen voor een opwarming van de onderliggende huidlagen. Die opwarming stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, en verstrakt en lift zo uw huid. Ter hoogte van het haar zal deze radiofrequentie de haarzakjes stimuleren voor een goede haargroei.

Microneedling met radiofrequentie: een veilige en duurzame behandeling

Een radiofrequente microneedlingbehandeling met het toestel Vivace biedt heel wat voordelen:

  • Het is vrijwel pijnloos.
  • Er is weinig tot geen ongemak na de behandeling, zodat u uw dagelijkse activiteiten probleemloos kunt hervatten. De huid kan lichtjes rood zien, maar na enkele uren is dat volledig verdwenen. Sauna en zon zijn tot enkele weken na de behandeling wel te vermijden.
  • U hebt snel een optimaal resultaat. Doorgaans volstaan vier tot vijf microneedlingsessies, met een interval van drie à vier weken.

Het toestel : de Vivace Microneedling & RF

De Vivace 2.0 is FDA en CE goedgekeurd en is in België goedgekeurd als Medical device.

De Vivace is een geautomatiseerd systeem van microneedling dat op elke gewenste diepte kan werken. Er wordt tevens warmte ingebracht door middel van RadioFrequentie voor huidverstrakking of stimulatie van de haarzakjes. Elke parameter kunnen we individueel instellen.

Kostprijs needling RF

Bij Dermatokliniek wordt u stap voor stap medisch begeleid. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt dokter Tempels met u de behandeling en bepaalt ze het aantal sessies op basis van uw huidprofiel. Het team van Dermatokliniek zijn ervaren artsen die de nieuwste technieken en productontwikkelingen door en door kennen. Dankzij deze medische begeleiding pakt u uw huid op een veilige en doelgerichte manier.

  • Gelaat of hals of décolleté of haarprobleem : 250 €/keer
  • Gelaat + hals = 400 €/keer

We adviseren steeds vier behandelingen om de maand (volg onze promo’s op de voet via onze tarieven pagina).

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen