De verzorgende producten van RégimA laten uw huid stralen

Als u ouder wordt, neemt het collageen, de elastine en het hyaluronzuur in uw huid af. En dat zijn drie belangrijke basiselementen die uw huid vitaal, elastisch en stralend houden. De huidverzorgingsproducten van RégimA voeden en beschermen uw huid, zodat die weer blaakt van gezondheid.

RégimA, producent van kwaliteitsvolle huidverzorgingsproducten

RégimA heeft als specialist in de behandeling van littekenweefsel zijn knowhow en ervaring vertaald naar kwaliteitsvolle huidverzorgingsproducten. De producten zijn cosmeceuticals die vitamine A bevatten en een micromoleculaire structuur hebben.

  • Ze dringen diep door in de huidlaag van uw opperhuid.
  • Ze voeden uw huid.
  • Ze stimuleren de celactiviteit en de aanmaak van collageen, elastine én hyaluronzuur.
  • Ze beschermen uw huid tegen antioxidanten.

Vrij van onnatuurlijke kleur- en geurstoffen

De huidverzorgingsproducten van RégimA bevatten geen kleur- en geurstoffen. Ze zijn een mix van natuurlijke plantenextracten en toegevoegde stoffen met een heilzaam effect.

Versterkende dag- en nachtcrèmes

De werking van de dag- en nachtcrèmes zijn op elkaar afgestemd en versterken hun helende, voedende en beschermende kracht.

  • De dagcrèmes van RégimA hebben een sun protection factor (SPF) van 25.
  • De nachtcrèmes van RégimA bevatten natuurlijke alfa- en bètahydroxyzuren. Die nachtcrèmes maken het gemakkelijker voor de RégimA-producten met antioxidanten om dieper in uw huid te dringen.
  • De reiniging Derma Zest neutraliseert de werking van uw nachtpeeling. Zo kunt u uw huid met dagcrèmes weer optimaal laten herstellen en opbouwen.

Ideale producten voor layering

De huidverzorgingsproducten van RégimA zijn uitstekend geschikt voor layering. De concentraties werkzame stoffen van de layeringproducten zijn perfect op elkaar afgestemd. U kunt met RégimA drie tot vier layeringproducten over elkaar aanbrengen om zo elk huidprobleem doelgericht aan te pakken.

Wilt u meer weten over het effect van RégimA-huidverzorgingsproducten op uw huid? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Verzorg en verbeter uw huid nog verder met