Halsrimpels

Halsrimpels zijn vaak de eerste tekenen van veroudering. De huid van onze hals is dun en dus sneller vatbaar voor huidveroudering. Toch verzorgen we de huid van onze hals niet hetzelfde als ons gelaat.

Een onbeschermde hals vangt bovendien veel UV-stralen op, en dat werkt houdveroudering in de hand. Er zijn twee soorten halsrimpels: de verticale banden (platysma) en de horizontale lijnen. De horizontale lijnen krijgt u door het plooien van de huid, de verticale banden ontstaan door het gebruik van de halsspier.

Hoe kunt u halsrimpels laten behandelen?

De verticale halsrimpels kunnen we behandelen met spierontpanners. De huid van de hals is dun en kunnen we verstevigen en verbeteren met profhilo (een skinbooster), needling met RF (de vivace) en/of de Tixel. Ook een dun laagje filler op basis van hydroxylapatiet heeft een verjongend en verstevigend effect op de huid van de hals.

Wat voor jouw huid en hals aangewezen is bespreek ik graag tijdens een advies raadpleging.

Merknamen

Merknamen van de gebruikte producten mag Dermatokliniek vanuit wettelijk oogpunt niet vermelden (artikel 9 §1 van de wet op de geneesmiddelen van 25.03.1964).

De informatie op deze website is louter informatief. Voor persoonlijk advies maakt u een afspraak. We bekijken uw situatie dan in detail en bespreken de mogelijke behandelingen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Naast uw hals behandelen wij ook nog