PRP-injecties: natuurlijke haarverbetering

Binnen de dermatologie zijn er vooral veel studies gedaan naar het effect van PRP- injecties bij haarverlies of haaruitval, voornamelijk androgenetische alopecia (zie verder FAQ-publicaties). PRP-injecties (Platelet Rich Plasma) geven uw haar een boost via uw lichaamseigen plasma. Het resultaat? Uw hoofdhuid is beter doorbloed en de groeifactoren uit jouw plasma zorgen voor gezonder haar.

PRP-injecties stimuleren de haargroei

PRP-injecties zijn geen onbekend fenomeen in de medische wereld. PRP wordt gebruikt voor een heel aantal geneeskundige toepassingen. Zo versnelt het wondgenezing, stimuleert het de aanmaak van bot- en huidweefsel en is het een veelvoorkomende behandeling tegen peesontstekingen. PRP zal de haaruitval verminderen en zorgen voor een een toename van de haardichtheid Voornamelijk bij beginnende androgenetische alopecie en enkel op plaatsen waar er nog haarfollikels aanwezig zijn is een effect te verwachten.

“Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat huidbehandelingen gecombineerd met PRP synergistisch werken: het effect van twee behandelingen is groter dan de som van de effecten die elk van de afzonderlijke behandelingen alleen zou kunnen opwekken. Daarom zal ik PRP altijd combineren met de Vivace (microneedling met RF).”

PRP-injecties: uw haar herstelt zichzelf

Met een PRP-behandeling gebruiken we uw eigen bloedplasma om uw haargroei te verbeteren. In plasma zitten actieve groeifactoren die de aanmaak van collageen en het herstel van de haar bevorderen.

  • We nemen een klein beetje bloed bij u af.
  • We centrifugeren het bloed, zodat het rijke bloedplasma vrijkomt.
  • Het insluizen van het plasma doen we met de vivace (needling met RF) Onderzoek toonde namelijk aan de microneedling in combinatie met PRP de beste resultaten geeft.
  • Heb je een chronische ziekte of neem je medicatie? Dan kan het beter zijn om niet voor PRP te kiezen.

PRP-injecties: zichtbaar resultaat

Het grote voordeel van PRP? U laat uw haar behandelen met lichaamseigen stoffen, waardoor die als het ware zichzelf herstelt. Daardoor zijn er geen bijwerkingen en is er geen risico op overgevoeligheid.

Dokter Tempels kan deze behandeling niet enkel toepassen op de hoofdhuid maar ook t.h.v.uw gelaat, hals, handen en decolleté. Na vier behandelingen is het effect zichtbaar. Als u kiest voor een 4 a 6 maandelijkse onderhoudssessie, kunt u rekenen op een langdurig resultaat.

Kostprijs PRP met microneedling: 400 €/keer

Interesse om uw haar te verbeteren met microneedling RF en PRP ? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw haar