Tixel behandeling in Scherpenheuvel.

Tixel behandeling in Scherpenheuvel.

Tixel behandeling in Scherpenheuvel. De laatste maanden worden we verwend met een flinke dosis zon, de broodnodige vitamine D-boost voor het lichaam na een lange winter. Maar die zon is ook nadelig voor uw huid, zelfs al smeert u de beste zonnecrèmes. Want een crème houdt de schadelijke uv-stralen nooit helemaal tegen … En zo kunt u uiteindelijk een beschadigde en verouderde huid krijgen. Is er dan geen weg meer terug? Gelukkig wel! Tixel is een nieuwe techniek waarmee ik bij Wellbe de door zon sterk beschadigde huid, diepe rimpels en een verouderde huid behandel.

Tixel: een waardige vervanger voor de CO2-laser

In mijn praktijk merk ik dat patiënten vaak schrikken als ik het over een laserbehandeling heb. Begrijpelijk, want het is niet pijnloos en het genezingsproces vraagt geduld. En net daarom is Tixel goed nieuws, want het is eigenlijk geen laserbehandeling, maar we bereiken er wel dezelfde resultaten mee als met de fractionele CO2-laser. Zonder de nadelen van de lasertherapie dus.

Tixel behandeling in Scherpenheuvel : een oplossing voor een waaier aan huidproblemen

De behandeling is geschikt voor vrouwen én mannen van alle leeftijden en richt zich vooral op:

 • Huidverstrakking: We werken met Tixel huidproblemen zoals fijne lijntjes, diepere rimpels en een verslapte huid weg.
 • Huidverjonging: We pakken het huidoppervlak aan en verminderen onder meer grove poriën, acne, acnelittekens en pigmentvlekken.
 • Complementaire behandeling: We bereiden de huid optimaal voor op een andere behandeling, zoals mesotherapie of fillers.

In enkele stappen naar een mooiere huid

  1. Tijdens een eerste consultatie luister ik naar uw wensen en bespreken we samen de behandeling.
  2. Voor de behandeling met Tixel wordt uw huid goed gereinigd en ontsmet. Tot zes weken voor de behandeling is het belangrijk om een zonnecrème met minimaal SPF 50 te smeren.
  3. Tijdens de behandeling breng ik met de Tixel gecontroleerde pulsen aan op de huid. Dat voelt aan als prikkelende warmte.
  4. Na vier tot zes behandelingen heeft uw huid collageen en elastine aangemaakt. Dit effect blijft zich doorzetten gedurende vier tot zes maanden.
  5. Goede hydratatie en extra uv-bescherming na de behandeling is nodig. Om een langetermijneffect te bereiken raad ik twee onderhoudsbehandelingen per jaar aan.

Tixelbehandeling in Scherpenheuvel.

Deze stad is gemakkelijk te bereiken vanuit Antwerpen, Hasselt, Leuven, Diest,Tessenderlo, Aarschot en Tienen?

Wilt u uw huid zichtbaar verbeteren met Tixel? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens