Vaak voorkomende behandelingen bij veertigers

Veertig en stralend. En zo wilt u het houden! U ziet de eerste tekenen van veroudering al, maar wilt er alles aan doen om er goed te blijven uitzien.

Huidveroudering tegengaan

Huid-
veroudering tegengaan

Naarmate we ouder worden, vermindert de dichtheid van het collageen en de elastine die onze huid veerkrachtig houden. Onze huid verliest ook volume, omdat de cellen minder vocht vasthouden. Natuurlijk wilt u ook op deze leeftijd aantrekkelijk blijven en een mooie uitstraling hebben. Dit is dan ook de leeftijd waarop u best begint met een actieplan. Raadpleeg dokter Tempels voor persoonlijk advies, want er zijn bijzonder veel mogelijkheden om uw huid in optimale conditie te houden.

De Belgische wet op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen belet ons om hier dieper in te gaan op mogelijke behandelingen. Maar maak gerust een afspraak voor een actieplan op maat.

Een gezond gewicht bereiken én behouden

Kost het u moeite om uw gezonde gewicht te behouden? Of hebt u het nog niet bereikt? Met een proteïnedieet onder medische begeleiding gaat u voor een mooi en gezond resultaat, zonder jojo-effect.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Wellbe is er voor alle leeftijden