Gerimpelde of afhangende oorlellen

Wat een kader is voor een schilderij, zijn uw oorlellen voor uw gezicht: ze werken het geheel af. De vorm en het uitzicht van uw oorlellen hebben een grote invloed op uw uiterlijk. Vooral de oorlellen van vrouwen krijgen het soms hard te verduren.

Zware oorbellen leiden ertoe dat oorlellen gaan afhangen of dat oorlelgaatjes uitrekken of uitscheuren, met kleine littekens of vouwen als resultaat. Bovendien hebben de jaren ook hun effect op de huid van uw oorlel. Wanneer u ouder wordt, zal uw huid minder strak worden en krijgt u rimpels op uw oorlellen. Men zegt wel eens dat het vooral de knieën, de handen en de oorlellen zijn die de leeftijd van iemand verraden …

Is er een behandeling tegen gerimpelde of afhangende oorlellen?

Dokter Tempels kan het volume van uw oorlel herstellen. Een medisch-esthetische behandeling met fillers is een snelle en efficiënte manier om uw afhangende oorbellen te liften, rimpels en vouwen op te vullen of littekens weg te werken. Dokter Tempels bespreekt graag persoonlijk met welke behandeling geschikt is voor uw oorlellen.

Merknamen van de gebruikte producten mag dokter Tempels vanuit wettelijk oogpunt niet vermelden (artikel 9 §1 van de wet op de geneesmiddelen van 25.03.1964).

Dokter Tempels benadrukt dat de informatie op deze website louter informatief is. Voor individueel correct advies maakt u een afspraak. We bekijken uw situatie dan in detail en bespreken de mogelijke behandelingen.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Andere gezichtsdelen die wij ook nog behandelen