Tips om uzelf en uw huid te doen stralen.

congres

Tips om uzelf en uw huid te doen stralen en voor een optimale huidverbetering.Ik heb de afgelopen jaren veel geschreven over het belang van gezonde voeding, gedoseerd zonlicht, kwaliteitsvolle verzorgingsproducten en een ontspannen mindset voor een stralende huid. Maar nog nooit was aandacht hebben voor uw gezondheid en uw huid zo belangrijk als nu.

Stressvolle tijden

Het is voldoende aangetoond dat langdurige stress een aanslag is op uw gezondheid. In normale omstandigheden is uw werk en alles wat daarbij komt kijken de grootste bron van stress. Maar nu het COVID-19-coronavirus om zich heen grijpt, is uw professionele stress vervangen door stress die ingegeven is door onwetendheid, bezorgdheid en misschien zelfs angst.

Maar stress is en blijft stress. En dus is het belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Vergeet ook geen aandacht te hebben voor zaken die nu minder belangrijk lijken, zoals uw huidverzorging. Want ooit komt het moment waarop de situatie normaliseert en we dit hardnekkige virus aan banden gelegd hebben. Daarom geef ik u graag vier tips om goed voor uzelf – en uw huid – te zorgen.

1. Eet gezond voor een stralende huid.

Gezonde voeding is essentieel. Een weerbaar lichaam heeft behoefte aan gezonde voedingsstoffen. Veel groenten en fruit en weinig snelle suikers (snoep etc) en alcohol.

Weten jullie dat suikers elastieke afbreekt en zo de huidverslapping verergert…

2. Beweeg zo veel u kunt om jezelf te doen stralen.

Rust roest.  Buiten komen om te wandelen, joggen of fietsen is niet enkel veilig maar ook gezond. Probeer dat zeker één keer per dag te doen en minimum 30min.Daglicht is trouwens goed voor extra vitD aanmaak.

3. Voedingssupplementen voor uzelf en uw huid.

Versterk uw immuniteit, uw huid en uw haar met voedingssupplementen en antiaging-antioxidanten. Vraag gerust informatie of advies op maat tijdens jouw raadpleging

4. Verzorg uw huid

Routine en kwaliteitsvolle producten zijn de sleutelwoorden voor een goede huidverzorging. Elke huid is uniek. Daarom past er bij elke huid ook een serum op maat. Om te weten wat uw huidtype is en om de ideale serums voor uw huid te ontdekken kan u de online vragenlijst invullen.

Ik kan je ook helpen om de juiste reiniger, dag & nachtcrème te kiezen voor jouw huid.

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens