Microneedling met RF

Needling van de huid is een veilige methode voor huidverjonging. Hierbij worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, wat er voor zorgt dat de collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt. Via die gaatjes kunnen we actieve Meso-producten in de huid insluizen.

Het effect van radiofrequentie om huidverslapping, rimpels en huidveroudering tegen te gaan is wetenschappelijk vastgesteld. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt er voor dat het aanwezige collageen wordt samengetrokken. Daarnaast zullen de fibroblasten (die collageen aanmaken) worden geactiveerd. Doordat de RF een niet-ioniserend  elektromagnetisch veld genereert, zal er geen schade aan de huid ontstaan. De behandeling is absoluut veilig en tevens goedgekeurd door de FDA. De Vivace is geschikt voor alle huid typen inclusief de donkere huid.

veelgestelde vragen

Tijdens de adviesraadpleging bespreekt Dokter Tempels al de mogelijke behandelingen voor jouw huid en of haar. Ze zal ook een behandelplan opmaken indien je dit wenst.

Naast advies over de medische esthetische behandelingen zal dr. Tempels je ook advies geven over de juiste voedingssupplementen en huidverzorging voor jouw huid en of haar .

Kom zeker zonder make-up.

Eerst ontsmetten we de te behandelen zone en gebruiken we vervolgens een nieuwe steriele tip met naaldjes . Dan kan de huidtherapeute de diepte instellen en de sterkte van de radiofrequentie . We gaan met de naaldjes een skinbooster (vitaminencoctail) insluizen in de huid. Deze meso-producten kunnen variëren al naargelang jouw probleem of jouw huid.

Je voelt dit amper. Een pijnstiller op voorhand nemen mag natuurlijk wel.

Nadien zal de huidexperte een speciale crème of serum aanbrengen. Je huid kan tijdelijk wat rood en licht gezwollen zijn. Voor thuisgebruik adviseren we al naargelang jouw huid een serum ,crème of voor het haar een haarlotion.De prikgaatjes blijven ongeveer 8u open zodat je thuis het geadviseerde serum de eerste uren frequent kan aanbrengen voor een optimaal resultaat. Je mag echter geen gewone serums aanbrengen want niet elk product mag op deze open prikgaatjes gesmeerd worden.

De eerste 24 u mag je geen make-up aanbrengen. Het is wel belangrijk om de huid na de behandeling (maar sowieso altijd) goed te beschermen tegen de zon met SPF 50. Zonnebank mag echt niet.

Je kan gewoon blijven werken. Het eerste uur is de huid wat roder maar dit is snel verdwenen en zeker niet storend.

Wil jij een optimaal resultaat ? Volg dan de geadviseerde thuiszorg. Zowel de juiste voedingssupplementen als persoonlijke skincare en juiste make-up gaan bijdragen een een mooie stralende huid.

Interesse in deze anti-ging behandeling met de Vivace microneedling RF? Maak gerust een vrijblijvende advies afspraak.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen