Rimpelbehandeling: neem afscheid van uw mimiekrimpels

Vallen die rimpeltjes u ook steeds meer op wanneer u in de spiegel kijkt? Een rimpelbehandeling met spierontspanners (BTX) is de manier om uw (expressie)rimpels aan te pakken. Kies daarbij voor een deskundige arts. Dokter Francine Tempels heeft een jarenlange ervaring met spierontspanners in de aanpak van rimpels, zweten en migraine.

Rimpelbehandeling: minder rimpels én een strakkere huid

Rimpel-
behandeling: minder rimpels én een strakkere huid

Ons gelaat is voortdurend in beweging en spant dan ook onbewust onderhuidse spiertjes aan. Het gevolg? Gelaatsrimpels of expressierimpels. Het effect van spierontspanners? Ze ontspannen uw gelaatsspieren. Uw rimpels vervagen en uw huid wordt strakker. Dokter Tempels maakt in haar centrum voor esthetische geneeskunde in Scherpenheuvel, Vlaams-Brabant gebruik van verschillende merken.

Een goede rimpelbehandeling doet méér dan alleen rimpels behandelen

Spierontspanners bewijzen hun effectiviteit niet alleen op esthetisch vlak, maar hebben ook geneeskundige voordelen. Bij dokter Tempels kunt u terecht voor:

  • Spierontspanners tegen rimpels
  • Spierontspanners tegen zweten
  • Spierontspanners tegen migraine
  • Spierontspanners tegen Alopecia Androgenetica

Wilt u uw rimpels doeltreffend aanpakken met spierontspanners? Neem dan contact op met dokter Francine Tempels van Wellbe in Scherpenheuvel, Vlaams-Brabant voor een deskundige rimpelbehandeling.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw gelaat