Natuurlijke lift en huidverstrakking met Ultherapy®

ultherapy

Natuurlijke lift en huidverstrakking met Ultherapy® is een behandeling met de Ulthera.  Deze zal op natuurlijke wijze, zonder operatie en zonder hersteltijd, zorgen voor huidverstrakking en lifting in het gelaat, de hals en het decolleté.

Bij de Ultherapy behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound. Met behulp van een echo kan onze behandelaar zien welke huidlaag versterkt moet worden. Zo zal de behandeling alleen daar plaatsvinden zonder omliggende structuren te beschadigen. Niet alleen maakt dat de Ulthera behandeling veilig, het werkt ook het meest effectief omdat je precies ziet waar de ultrasound-energie moet worden afgegeven.

Natuurlijke lift en huidverstrakking met Ultherapy®

Zowel mannen als vrouwen hebben baat met een behandeling met de Ulthera® . Deze behandeling kan bij elke huidskleur en in elk seizoen.

Ultherapy is de enige non-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd om op een veilige én effectieve wijze de huid te verstrakken en te liften.

De officiële goedkeuring is er om de kaaklijn, de wenkbrauwen, de huid van de hals en de onderkant van de kin te liften en te verstrakken. En verder ook om de lijntjes en rimpels op het decolleté te verminderen. Ondertussen behandelen we echter ook al andere zone’s.

Huidverstrakking en natuurlijke huidlift door collageen-aanmaak.

De ultrasoundenergie van de Ultherapy® behandeling activeert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid. Bepaalde huidcellen maken opnieuw collageen en elastine aan. Dit proces heet neocollagenese.

Welk is de beste leeftijd voor een behandeling met de Ulthera®

Vanaf 30 jaar verlies je ongeveer 1 procent collageen per jaar! Je huid wordt hierdoor dunner en slapper. Dus is Ultherapy® een goede behandeling om je huid steviger te maken. We zien dat vrouwen in/na de menopauze minder ‘fibroblasten’ hebben, wat nodig is voor de aanmaak van collageen. De behandeling werkt ook als je wat ouder bent. Het is voor vijftig-plussers wel extra belangrijk dat je je huid goed onderhoudt en eventueel aanvullende behandeling laat doen . En dan kan je best ongeveer om het 1 jaar de Ultherapy®-onderhoudsbehandeling laten doen.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor huidverbetering.

Tixel voor Huidverbetering: Een Revolutionaire Behandeling voor een Stralende en Jeugdige Huid In onze eindeloze zoektocht naar een jeugdig uiterlijk zijn we bereid om allerlei

Lees meer