Tixel

Tixel is een doeltreffende techniek voor huidverbetering waarmee we bij Dermatokliniek de door zon sterk beschadigde huid, diepe rimpels en een verouderde huid behandelen. Patiënten schrikken vaak als het over laserbehandelingen gaat. Begrijpelijk, want het is niet pijnloos en het genezingsproces vraagt geduld. En net daarom is Tixel goed nieuws, want het is eigenlijk geen laserbehandeling, maar we bereiken er wel dezelfde resultaten mee als met de fractionele CO2-laser. Zonder de nadelen van de lasertherapie dus.

Tixel: een oplossing voor meerdere huidproblemen

Tixel: een oplossing voor meerdere huid-
problemen

De behandeling is geschikt voor vrouwen én mannen van alle leeftijden en richt zich vooral op:

  • Huidverstrakking: We werken met Tixel huidproblemen zoals fijne lijntjes, diepere rimpels en een verslapte huid weg.
  • Huidverjonging: We pakken het huidoppervlak aan en verminderen onder meer grove poriën, acne, acnelittekens en pigmentvlekken.
  • Complementaire behandeling: We bereiden de huid optimaal voor op een andere behandeling, zoals mesotherapie of fillers. De tixel kan je ook combineren met BtX ,Profhilo en needlingrf .

In vijf stappen naar een mooiere huid met Tixel

  1. Tijdens een eerste consultatie luisteren we naar uw wensen en bespreken we samen de behandeling.
  2. Voor de behandeling met Tixel wordt uw huid goed gereinigd en ontsmet. Tot zes weken voor de behandeling is het belangrijk om een zonnecrème met minimaal SPF 50 te smeren.
  3. Tijdens de behandeling brengen we met de Tixel gecontroleerde pulsen aan op de huid. Dat voelt aan als prikkelende warmte.
  4. Na vier tot zes behandelingen heeft uw huid collageen en elastine aangemaakt. Dit effect blijft zich doorzetten gedurende vier tot zes maanden.
  5. Goede hydratatie en extra uv-bescherming na de behandeling is nodig. Om een langetermijneffect te bereiken raden we twee tot drie onderhoudsbehandelingen per jaar aan.

Het Tixel toestel

De Tixel is FDA en CE goedgekeurd. In België kreeg het bovendien het certificaat van
Medical device. Dit alles voor jullie veiligheid en resultaten.

Wilt u uw huid zichtbaar verbeteren met Tixel? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen