Anti-ging Tixel behandeling

Tixel is een superieure techniek voor huidverbetering van zonbeschadigde huid, fijne rimpels en licht verslapte en verouderde huid van het gelaat, hals, decolleté en rond de ogen.

veelgestelde vragen

Met een kleine ‘kop’ van 1 vierkante cm waarop kleine titanium piramides zitten, wordt de huid heel kort aangeraakt. De microscopische gaatjes die vervolgens ontstaan zorgen ervoor dat de hitte van de Tixel diep in de huid wordt gebracht. Er ontstaan mini gaatjes in de huid en deze gaan zeer snel helen en juist dit genezingsproces zorgt voor een flinke aanmaak van collageen en elastine met een steviger en strakkere huid als resultaat.

Je kan Ablatief of non-ablatief werken met de Tixel®. Hiermee wordt het apparaat ingezet om de huid te perforeren en zo toegankelijk te maken voor Meso producten of vitaminecocktail ( ook MesoTix genoemd)

Wat we voor jouw kiezen bespreken we voor de behandeling.

Het is niet pijnloos, maar het is te doen. Je hoeft niet verdoofd te worden voor deze behandeling.

Gebruik de weken voordien geen bruinen zonder zon en ga niet naar de zonnebank.

Heb je contactlenzen? Graag zonder komen (zeker als we de huid rond de ogen behandelen). Kom zonder make-up.

De Tixel® wordt gebruikt voor verbetering van de huid van heel het gelaat , hals en decolleté. Ook kleinere zone’s zoals de huid rond de ogen en mond behandelen we.

Een recent litteken, waar dan ook op het lichaam, kunnen we met de Tixel behandelen.

Tot twee uur na de behandeling voel je de hitte in de huid. De gaatjes blijven ongeveer 8u open. Dus zal het geadviseerde serum (link naar Universkin) extra diep in de huid inwerken.

De dag na de behandeling voelt je huid wat strak aan en na 48 u mag je eventuele roodheid of minikorstjes al camoufleren met minerale make up.

De dagen erna is het behandelde gebied iets droger en kan de huid wat ruwer aanvoelen. De roodheid en ergste droogte is na 4-6 dagen verdwenen. Al bij al blijf je goed toonbaar en kan je gewoon blijven werken Het is verder belangrijk om minimaal 4 weken voor en na de behandeling niet te zonnen (ook geen zonnebank). Na de behandeling smeer je dagelijks het geadviseerde serum en crème met factor 50.

Ja ,je kan gewoon blijven werken. Onmiddellijk na de Tixelbehandeling zal de huid een beetje roder zijn. De volgende 2 dagen zijn er heel kleine bruine korstjes zichtbaar maar deze zijn amper zichtbaar.

Een behandeling rond de ogen geeft heel soms wat kortdurende zwelling rond de ogen. Na 2 dagen mogen de korstjes gecamoufleerd worden.

Ja, in ieder geval voor iedereen die zijn/haar huid wil verbeteren of wil verjongen. Of ook een recent litteken kan je verbeteren, zelfs op de oogleden.

Vanaf het 25e levensjaar begint ons lichaam collageen te verliezen. Het natuurlijke collageen neemt af met ongeveer 1.5% per jaar en (helaas) begin je dus rond de 30 jaar veranderingen te zien in de structuur en elasticiteit van de huid. Om rimpels te verminderen en de huidstructuur te verbeteren is de Tixel een perfecte behandeling.

Ook acne en acnelittekens bij jongere mensen kan behandeld worden met de Tixel.

Er zijn 4 à 6 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig.

Na een 3 behandelingen begin je resultaat te zien. Elke behandeling verbetert het resultaat bijkomend. Het beste effect krijgt u zo’n 4 à 6 maanden na de laatste behandeling.

Na enkele behandelingen is er al verbetering zichtbaar, maar na vier a zes behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden.

Het is aan te raden af en toe (om de 4 a 6 maanden) een onderhoudsbehandeling te doen zodat het resultaat mooi blijft en steeds beter wordt.

Je kan al onze tarieven terugvinden op deze website. De prijs is wat afhankelijk van de oppervlakte. Om je een idee te geven:

  • het gelaat kost 300 euro per keer
  • de hals 250 euro per keer
  • onder of boven de ogen komt op 100 euro per keer

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook eens onze andere medische toestellen