Vivace microneedling radiofrequentie voor huidverbetering

Vivace microneedling radiofrequentie voor huidverbetering.

Vivace microneedling radiofrequentie voor huidverbetering en huidverjonging.

Een aantal jaren jonger geschat worden dan u werkelijk bent, zoiets doet u op wolkjes lopen. Zeker als er al wat jaren op de teller staan. Vaak hangt die schatting van uw leeftijd nauw samen met uw huid.

Uw huid evolueert naarmate u ouder wordt: lijntjes en rimpels duiken op, kraaienpootjes verschijnen plots, uw huid verliest stevigheid en volume, u krijgt last van een vale teint, … Daarnaast steken vaak huidproblemen de kop op. Denk maar aan acne, acnelittekens, pigmentvlekken en grove poriën.

Huidveroudering kunnen we helaas niet voorkomen, maar er is gelukkig wél een oplossing om uw huid haar jeugdige uitstraling terug te geven. Bij Wellbe werken we daarvoor met Vivace-microneedling, een behandeling waar ik zelf erg enthousiast over ben.

Hoe gaat vivace microneedling radiofrequentie in zijn werk?

Bij microneedling worden minuscule gaatjes in uw huid gemaakt, waardoor we actieve ingrediënten – zoals vitamines en hyaluronzuur – in de diepere huidlagen kunnen inbrengen. Dat stimuleert uw huidcellen om collageen en elastine aan te maken. Dé bestanddelen voor een volle, egale en stevige huid.

Vivace microneedling radiofrequentie voor een optimale huidverbetering.

In onze praktijk maken we bij deze microneedlingbehandeling gebruik van het toestel Vivace van ShenB. Waarom? De elektromagnetische (of radiofrequente) golven stimuleren de collageenproductie en de bindweefselverstrakking in uw huid.

De voordelen van Vivace microneedlingrf voor uw huid

  • De behandeling is minder pijnlijk.
  • De hersteltijd is kort.
  • De behandeling kan het hele jaar door.
  • Het is geschikt voor ieder huidtype.
  • Uw huid oogt meteen frisser, egaler en gezonder.
  • Voor het mooiste resultaat adviseren we drie tot vier behandelingen, met een tussenpauze van vier weken.

Microneedling radiofrequentie combineren

Je kan de Vivace combineren met andere medisch esthetische behandelingen zoals btx en fillers.

 

Wilt u ook uw huid zichtbaar verbeteren en complimentjes krijgen voor uw jeugdige uitstraling? Maak een afspraak bij Wellbe voor Vivace-microneedling.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens