Huidverjonging met peelings en de juiste thuisverzorging

Zowel voor als na uw peeling bij Wellbe adviseert dokter Tempels u over de gepaste thuisverzorging voor huidverjonging. Ze beveelt daarvoor de producten van Dermaceutic® of van Neostrata® of van SkinTech® aan. De focus van de producten ligt op de essentiële combinatie van bescherming, stimulatie en herstel voor een optimale huidverjonging.

Voor én na uw behandeling

U optimaliseert de werking van uw peeling door vooraf de aanbevolen producten thuis te gebruiken. Na uw peeling bevordert u met aangepaste crèmes het herstel van uw huid en dus ook uw huidverjonging. De pre-peel en postpeel verzorging is absoluut héél belangrijk voor je resultaat.

Ontdek ook profhilo, een totaalbehandeling om een doffe huid en huidveroudering tegen te gaan, en needling, huidtherapie voor een strakker gelaat, zonder chirurgie. Weet u niet zeker welke behandeling het meest aangewezen is voor uw huid? Opteer dan voor een huidanalyse door dokter Tempels.

Investeer in huidverjonging. Ook thuis! Meer weten over de producten van Dermaceutic ® voor thuisverzorging? Neem contact op met dokter Tempels.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere peelings