Laat uw kaalheid behandelen met hairfillers DR.CYJ

Haaruitval, dunner wordend haar, kale plekken in uw mooie haardos, … ze hebben een negatief effect op uw zelfvertrouwen. Hebt u last van kaalheid of haaruitval? Blijf er niet langer mee zitten, want er bestaat een doeltreffende behandeling met hairfillers: een innovatief product met natuurlijke ingrediënten die uw haargroei een boost geven!

Wat zijn hairfillers?

DR.CYJ Hair Filler is de eerste haarfiller die kaalheid op een efficiënte manier behandelt. Het innovatieve product wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd en bestaat uit:

  • hyaluronzuur: een stof die van nature in uw huid voorkomt en uw hoofdhuid hydrateert en elastischer maakt
  • biopeptiden: kleine proteïnemoleculen die het haaruitvalproces vertragen en uw haargroei opnieuw activeren

Hoe verloopt een behandeling met hairfillers?

  • Ik analyseer uw haar en hoofdhuid en stel vervolgens het best mogelijke behandelplan op.Meestal adviseer ik vier sessies met een tussenpauze van twee weken.
  • Tijdens elke behandeling injecteer ik met een zeer fijne naald uw hoofdhuid met hairfillers. Zo werken de stoffen onmiddellijk in op uw haarfollikels en wordt uw haargroeicyclus gestimuleerd.
  • Na elke behandeling gebruikt u een speciale lotion om dagelijks uw hoofdhuid te masseren. Deze lotion voorkomt verdere haaruitval en bevordert uw haargroei.
  • Ik adviseer voor een optimaal resultaat drie tot zes herhaalsessies na de standaardbehandeling.

 

Meteen na elke behandeling kunt u last hebben van wat roodheid en lichte huidirritatie, maar die klachten verdwijnen binnen de 72 uur.

Wat is het resultaat van hairfillers?


De eerste behandeling met hairfillers stopt meteen uw haaruitval. Tijdens de volgende sessies stimuleren we uw bloedsomloop, hydrateren we uw hoofdhuid en revitaliseren we uw haarzakjes. Daardoor versnelt uw haargroei.

Tijdens klinisch onderzoek werd vastgesteld dat de haardichtheid van patiënten met 22% toenam en de haardikte met 26%.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw haar