Medische toestellen

De verschillende medische toestellen in mijn praktijk zijn CE goedgekeurd voor medisch gebruik. Ik kies enkel kwaliteitsvolle toestellen die bewezen effectief en veilig zijn.

Deze medische apparaten zijn voor de meeste patiënten een goede oplossing voor hun medische of esthetische vraag of probleem. Zo kan ik voor iedereen een persoonlijke behandeling voorstellen.

Maak kennis met onze medische toestellen

Met deze medisch cosmetisch-esthetische apparatuur wil ik een optimaal esthetisch resultaat bekomen op korte termijn en tegen een minimale belasting. Momenteel hebben we zes toestellen maar er komen er , gezien de huidige evolutie, in de toekomst zeker nog bij.

Elk toestel heeft specifieke behandelingsprotocols die werden ontwikkeld door experts voor een opmerkelijke verbetering van de kwaliteit van de esthetische resultaten. Elk toestel is FDA en medisch CE goedgekeurd

De ene laser is de andere niet en de LightSheer® is een heel kwaliteitsvol innovatief toestel. Met de diodelaser van LightSheer kan u elk lichaamsdeel permanent ontharen op een veilige manier

De foxlaser zal de schimmelnagels genezen door de schimmelsporen te doden. Onychomycose is besmettelijk en geeft niet alleen last maar is ook niet mooi.

PlexR Soft Surgery is een medisch plasma apparaat voor een veilige en effectieve behandeling van rimpels, oogleden, acnelittekens, etc…  Het effect is verstrakking en verjonging van de huid en een vermindering van de diepte van de rimpels (of littekens).

De Tixel werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De tixel behandeling zal ook een sterk zonbeschadigde huid, diepe rimpels en verouderde huid verbeteren.

Microneedling met radiofrequentie zal de huidstructuur en huidkwaliteit verbeteren en de huidverslapping tegen gaan.Je huid krijgt een mooie glow. Ook bij haarverlies kan microneedling de haargroei stimuleren.

Kleine goedaardige letsels kan ik verwijderen met radiochirurgie waar ik met behulp van ioniserende straling iets weg kan branden in plaats van excisie met een mesje.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek hier hoe wij u nog op de best
mogelijke manier kunnen ondersteunen