Vaak voorkomende behandelingen bij twintigers

U bent jong en prachtig, maar toch kan het zijn dat u dokter Tempels om raad wil vragen. Twintigers zijn zeker niet te jong om aan te kloppen bij een medisch-esthetische arts.

Huidproblemen aanpakken

Hebt u last van acne of acnelittekens? Wilt u uw huid extra verzorgen met cosmeceuticals? Wilt u af en toe uw huid boosten? Of wilt u die eerste rimpeltjes doeltreffend aanpakken?

Dokter Tempels geeft aangepast advies. Wist u dat vanaf de leeftijd van 20 jaar de eerste rimpeltjes rond de ogen ontstaan? Die worden veroorzaakt doordat kleine gezichtspieren voortdurend samentrekken en zo plooien maken in de huid. Mogelijke behandelingen bespreekt dokter Tempels graag persoonlijk met u in haar praktijk. Door het Belgische verbod op reclame voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen, mogen artsen dit soort informatie alleen geven tijdens een persoonlijk gesprek.

Medisch begeleid vermageren

Bent u te zwaar? Past dat kleedje van vorig jaar niet meer? Een proteïnedieet mag u al volgen vanaf 16 jaar. Met een eiwitrijk dieet valt u op een gezonde manier af. Zonder jojo-effect!

Kortom: twintigers zijn niet te jong voor Wellbe … ze zijn gewoon goed op tijd!

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Wellbe is er voor alle leeftijden