Profhilo: een huidverjongende behandeling met een natuurlijk effect

Onze huid is erg vatbaar voor de tand des tijds: vanaf uw dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur af. Zo ontstaan er lijntjes en rimpels. Stoort u zich daaraan? Met Profilho geven we uw huid – zonder chirurgische ingrepen – een frisse boost, met een natuurlijk én langdurig effect.

Hyaluronzuur: de basis voor een behandeling met Profilho

Het geheim van deze behandeling? Hyaluronzuur, maar dan zonder chemische toevoegingen. Op die manier is het risico op bijwerkingen veel minder groot en verbetert u uw huid op de natuurlijkste manier. Iedereen zal het verschil opmerken, maar niet zien dat u behandeld bent.

Profhilo® wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Profhilo heeft ook een goed effect op het onderhuids vetweefsel.De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

Specifieke injectietechniek voor een natuurlijk effect

Bij een Profhilo-behandeling maken we gebruik van de BAP-techniek waarbij in vijf strategische punten in uw gelaat geïnjecteerd wordt om zo de aanmaak van vetcellen, fibroblasten en keratinocyten te stimuleren.

Eerst hebt u twee tot drie startbehandelingen nodig om de vier weken, nadien een injectie om de vijf/zes maanden. De kleine bultjes die zichtbaar worden, verdwijnen na een dag vanzelf.

De voordelen van een behandeling met Profhilo

  • U kiest met Profhilo voor een behandelingstechniek met hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, en hebt dus een zeer lage kans op bijwerkingen.
  • U merkt het effect aan de conditie van uw huid. Ze voelt steviger aan en ziet er gezonder uit. Uw huid krijgt een mooie, gezond glow.
  • U kunt uw hele gelaat met Profhilo laten behandelen, maar ook voor uw hals, decolleté, handen en bovenarmen is de techniek geschikt.
  • U kunt Profhilo laten combineren met andere behandelingen, zoals injectables of fillers.
  • U geniet wel tot 6 maanden van het effect van
  • Profhilo, omdat het de aanmaak van collageen en elastine blijft stimuleren.

 

Hebt u interesse in deze huidverjongende behandeling met een zeer natuurlijk en langdurig effect? 

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw huid