Needling vivace +Vitamine

Haarverlies aanpakken met de XL hair haarbooster van skin tech. XL Hair stopt haaruitval en dunner wordend haar en stimuleert haarzakjes weer aan tot nieuwe groei. Geschikt voor iedereen.

Wij combineren hier twee goede werkzame zaken . Het toestel en het product. 

Wat kan XL Hair® voor mij doen?

  • Lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert
  • Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 

Wij sluizen de XL Hair® in de hoofdhuid met behulp van de vivace =microneedling met radiofrequentie .Het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval) en verder zal de radiofrequentie de haarzakjes ook stimuleren.Bovendien is dit pijnloos. Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt en dat je nadien af en toe een nabehandeling doet.

XL Hair®, wat is dat precies?

 

XL Hair® is een ‘hairbooster’, een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).

Kostprijs microneedling met XL hair

Kostprijs microneedling met XL hair: 250 €/keer

Wilt u ook je haarverlies of alopecia aanpakken met radiofrequente microneedling met XL hair?

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

Ontdek zeker ook onze andere behandelingen voor uw haar