Lichaam

De niet chirurgische medisch esthetische behandelingen zijn niet enkel voor het gelaat op te frissen maar zijn even nuttig en doeltreffend voor het lichaam.

Meestal verzorg je je gezicht heel goed en laat je in het gelaat al eens iets medisch esthetisch doen zodat je er wat jonger uitziet. Maar je nek, decolleté en handen kunnen een heel ander verhaal vertellen. Dat komt omdat de huid op die vergeten (?) zone’s dun is en gevoelig is aan schade door de zon.

Behandelingen voor het lichaam

Naast de dagelijkse huidverzorging (smeren en zonbescherming) kan je ook werken op huidverbetering. Er zijn een aantal medisch esthetische behandelingen die we kunnen toepassen op andere lichaamsdelen dan het gelaat.

Wie wil er nu niet wat minder hals en decolleté rimpels of handen die wat jeugdiger lijken of vollere oorlellen (inderdaad ook die verouderen). Heb je striemen of littekens of een dubbele kin? Ik help je graag om je huid te verbeteren en je huidproblemen aan te pakken.

Boek gerust eerst een advies raadpleging om te bespreken wat er voor jouw probleem en type huid kan.

Elke lichaamszone van je lichaam aanpakken om een strakkere egalere huid en een jongere uitstraling en bekomen. Wil jij dat ze je 10 jaar jonger schatten dan moet er een evenwicht zijn tussen je gelaat en de rest van je lichaam.

Ik help u graag verder met uw

Hals

Halsrimpels zijn vaak de eerste tekenen van veroudering. De huid van onze hals is dun en dus sneller vatbaar voor huidveroudering.

Decolleté

Uw decolleté is een van de eerste zones van uw lichaam waar u tekenen van veroudering ziet. Uw huid wordt daardoor minder elastisch.

Handen

Onze handen verouderen nog sneller dan ons gezicht. Dat komt omdat ze permanent blootgesteld worden aan weer en wind, wrijving en allerlei producten.

Oksels

De behandeling van oksels met botox gaat overmatig zweten tegen. Dit is nauwelijks pijnlijk en het effect houdt vrij lang aan.

Striemen

Er bestaan doeltreffende behandelingen om uw huid weer egaler te maken en ontsierende littekens en huidstriemen te verminderen en verbeteren.

Lipolyse

Helpen uw sportinspanningen of diëten niet om uw plaatselijke kleine vetkussentjes weg te werken? Kies dan voor een lipolysebehandeling.

bent u klaar voor uw behandeling?

Bent u klaar voor uw behandeling?

We bieden ook nog behandelingen aan voor uw