Snel afvallen met het proteïnedieet

Proteïnedieet

Snel afvallen met het proteïnedieet kan echt. Niemand dieet graag, want diëten staat maar al te vaak gelijk aan honger lijden. Met alle gevolgen van dien: u bent futloos en chagrijnig. Bovendien loopt u door uw hongergevoel meer risico op vreetbuien, waardoor u niet afvalt met een duurzaam effect. Gelukkig kan het ook anders. In mijn praktijk begeleid ik patiënten naar een blijvend resultaat met het proteïnedieet. Uw voordeel? Snel afvallen zonder hongergevoel!

Waarom valt u snel af met het proteïnedieet?

Afvallen betekent vet verliezen. Dat is niets nieuws. Maar van nature gaat uw lichaam eerst energie verbranden vanuit uw spieren, waardoor u vooral spiermassa verliest en geen vet. Met het proteïnedieet voorkomen we dat, want dankzij eiwitrijke voeding verbrandt uw lichaam vet in plaats van spieren. Bovendien zorgt het proteïnedieet voor een voldaan gevoel. U hebt dus geen honger tijdens uw dieet! En vooral zal je snel afvallen met het proteïnedieet.

Duurzaam resultaat dankzij het proteïnedieet.

In mijn praktijk krijgen patiënten medische begeleiding bij hun proteïnedieet. Ik zag tijdens mijn carrière al bijzonder mooie resultaten. Ik ben dan ook overtuigd van de vele voordelen van het proteïnedieet:

  • U valt snel af. Al na enkele dagen verbrandt uw lichaam vet.
  • U streeft op een gezonde manier naar uw ideale gewicht, met een duurzaam resultaat.
  • U lijdt geen honger, waardoor uw nieuwe eetpatroon gemakkelijk vol te houden is.
  • U houdt uw stofwisseling op gang, waardoor uw lichaam voedsel omzet in de energie die u nodig hebt om goed te blijven functioneren.

 

Wilt u ook snel afvallen met het proteïnedieet? Neem contact op voor een afspraak.

Meer lezen over het proteïnedieet?

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens