Lipvergroting: een risicoloze én omkeerbare behandeling

lipvergroting

De laatste tijd is er heel wat te doen rond lipvergrotingen. Bekend Vlaanderen hebben de weg naar lipvergrotingen gevonden. En dat valt op. Want een lipvergroting is natuurlijk onmiddellijk zichtbaar. Volle lippen creëren een jongere, vitalere en sexyere uitstraling. En BV’s die hun lippen hebben laten vergroten, halen natuurlijk de populaire pers. Zowel positief als negatief….

Helaas lees ik heel wat foute informatie en fabels over lipvergrotingen. En die wil ik graag uit de wereld helpen.

Fabel 1: een lipvergroting of lipopvulling is gevaarlijk

Een lipvergroting houdt weinig risico’s in. Op voorwaarde dat u ze laat uitvoeren door een expert. Gebruikt uw arts als filler een veilige stof zoals het lichaamseigen hyaluronzuur? Dan loopt u weinig risico en hebt u weinig kans op bijwerkingen of allergische reacties.

Fabel 2: een lipvergroting is pijnlijk

Lippen zijn bij veel mensen heel gevoelig. Toch is een lipvergroting een medisch-esthetische behandeling die geen pijn doet met een goede verdoving . U voelt natuurlijk wel de injecties, maar ervaart geen pijn. Wilt u heel zeker zijn van een pijnloze behandeling? Dan vraagt u aan uw arts om uw lippen te verdoven.

Fabel 3: een lipvergroting komt onnatuurlijk over

Van een vakkundig uitgevoerde lipvergroting krijgt u mooiere, vollere lippen die heel natuurlijk ogen. Een professionele esthetische arts zal altijd streven naar een natuurlijk resultaat.

Fabel 4: een lipvergroting is niet zonder gevolgen omkeerbaar

Natuurlijk wel. Uw lichaam breekt op natuurlijke wijze hyaluronzuur af. Wanneer u een injectie niet herhaalt, nemen uw lippen na zes tot acht maanden opnieuw hun oorspronkelijke vorm aan. Bent u niet tevreden over uw lipvergroting? Dan kan uw arts u zelfs een enzym inspuiten of een speciale crème in-masseren die de afbraak van hyaluronzuur versnelt.

Fabel 5: een lipvergroting betekent een week opgezwollen lippen

Na de lipvergroting zullen uw lippen ongeveer één tot twee dagen opgezwollen zijn als gevolg van de medisch-esthetische behandeling. Een lipvergroting heeft dus nauwelijks invloed op uw dagelijkse agenda en functioneren. Overweegt u een lipvergroting om er beter uit te zien voor een speciale gelegenheid? Laat u dan zeker enkele weken op voorhand behandelen. Zo bent u er zeker van dat de zwelling volledig is verdwenen.

Wilt u meer weten over lipvergrotingen? Of wilt u persoonlijk professioneel advies? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens