Rimpels in uw hals en decolleté? Behandelen kan!

needling radiofrequentie voor huidverbetering

Rimpels in uw hals en decolleté ? Behandelen kan…In uw dagelijkse verzorgingsroutine besteedt u ongetwijfeld veel aandacht aan uw gezicht, maar meestal vergeet u uw hals en decolleté. Juist? Het is een valkuil die ik bij heel wat patiënten zie. En dat terwijl de huid tussen uw kin en borst extra kwetsbaar is en daardoor heel gevoelig voor rimpels en andere huidverouderingsverschijnselen. Bovendien verraden uw hals en decolleté, net als uw handen, uw ware leeftijd.

Gelukkig kunnen we de rimpels in uw hals en decolleté goed behandelen!

De huid in uw hals en decolleté is vatbaar voor rimpels.

Waarom zijn uw hals en decolleté eigenlijk zo gevoelig voor huidveroudering?

  • Uw hals vangt, net zoals uw gezicht, veel zonlicht.
  • De huid in uw hals en decolleté is dun en bevat weinig zweet- en talgkliertjes.
  • We verwaarlozen deze zones gemakkelijk tijdens onze dagelijkse beautyroutine én we vergeten ze vaak als we zonnebescherming aanbrengen.
  • Onderzoeken tonen aan dat veelvuldig gebruik van laptops en smartphones vervroegde rimpelvorming in de hals en het decolleté in de hand werken, omdat de gebogen houding voor meer ‘plooien’ en ‘vouwen’ zorgt.
  • In deze zones is er ook vaak pigmentvorming. Dat kan liggen aan hormonale veranderingen, maar ook aan de combinatie van zonlicht en parfumgebruik.

Rimpels in uw hals en decolleté: hoe behandelen we ze?

Tijdens een eerste gesprek bekijk ik de conditie van uw huid om na te gaan welke crèmes en uv-bescherming het best zijn voor u. Deze kan u alvast bekijken en kopen bij BrightSmart.

Vervolgens adviseer ik een behandeling – of een combinatie van verschillende therapieën – afhankelijk van de aard van uw huidzorgen en wat het meest geschikt is voor uw huid: needling met RF, Tixel, Profhilo of een combinatie ervan.

Wilt u de rimpels in uw hals en decolleté laten behandelen? Maak dan een afspraak bij Wellbe.

Dit blogbericht delen?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vond u dit interessant? Lees dan zeker ook eens

persoonlijke unieke ultherapy

Persoonlijke unieke ultherapy.

Persoonlijke unieke ultherapy. Iedereen is anders .Er zijn meerdere factoren die bepalend zijn voor een behandelplan. En inderdaad…iedereen is uniek . Daarom is het heel belangrijk

Lees meer